Necmettin ÇUHADAROĞLU


DEVLER LİGİ

Dev projelerle tarih yazılıyor.



Yatırımlarla adeta Türkiye´nin altını üstüne getiren bir hükümet var. Hangi ülkede bu kadar hızlı bir yatırım yapılıyor onu da muhalefete bu projeleri eleştirenlere sormak lazım.
Ne Avrupa´da ne Amerika´da dostumuz kalmadı. Hem ülkelerini idare edenlere hem de bu işin efendileri artık Türkiye´yi ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ı istemiyorlar. Bir bir daha nasıl iki ederse bu da artık ayan beyan ortaya çıkıyor. Tabi ki buna Türkiye içerisindeki işbirlikçilerini de dâhil edersek hem hükümetin hem de bizim işimiz biraz zor.
Türkiye, Sayın Cumhurbaşkanı sayesinde üzerindeki ölü toprağından silkindi. Yerli üretime ağırlık verin dedi. Aynen rahmetli Erbakan Hocam gibi. Milli devlet olma isteği batılıları kızdırdı. Bağımlı olmayacağız denildi. Bir gübrenin bile dışarıdan getirildiğini düşünürsek Erdoğan´ın ne denli doğru söylediğini de anlamış oluruz.
Bunun için içeride ve dışarıdaki sermaye baronları ortak hareketle milli politika izleyen, yatırımcısına çağrıda bulunan, tankını, uçağını, gübresini kendi üreten, köprüleri, gelişmişlikle ölçülebilen havaalanlarını, tünellerini yapan bir devlet başkanını tabi ki istemezler.
Bağımlılık onların en önde gelen hasletleri. Kendilerine bağımlı ülkeleri bölecekler ama yutmayacaklar. Köle gibi kullanacaklar. Onların istedikleri bu. Bu olmayınca kendi iktidarlarını kurmak adına ellerinden gelen tüm senaryoları deneyerek bu işin nasıl böyle olmadığını düşünmeye, bombalarlar uygulamaya, tavşana kaç tazıya tut operasyonlarla ülkemizi karıştırmaya devam edecekler.
Bir taraftan kendi ürettikleri teröristleri ve terör örgütlerini ülkemize empoze edecekler, bir yandan da kendileri haklı göstermek adına terör örgütlerini kınama cihetine giden bir yapı ile karşı karşıyayız.
Siz eğer İMF dayatmalarına karşı çıkıyorsanız, onlardan yani küresel sermaye baronlarından borç almıyorsanız, Suriye´ye kapılarınızı açıyorsanız, dünyanın sayılı havalimanını yapıyorsanız, tüneller için hayal kurarken yaklaşık dokuz tünel açtı iseniz istemezler sizi Sayın Cumhurbaşkanım.
Cumhuriyet kutlamalarında şarap içmezseniz, şehit cenazelerinde gözyaşı döker ve kuranı kerim okursanız, sizi çaya davet eden birisinin evine giderseniz, kısacası Cumhur olursanız tabi ki sizi istemezler.
Ortadoğu´da oynanan oyunun yedek oyuncusu değilde artık oyun kurucu rolünde olursanız, kabullenmezler. AB ne kafa tutarsanız, AP nin aldığı kararları gözlerinin içine baka baka onlara iade ederseniz tabi ki sizi istemeyeceklerdir.
Artık devler ligindeyiz.
Ama, çok şükür yanınızda milyonlarca ümmet var, dua var.
Oda size yeter.
Kalın Sağlıcakla