Necmettin ÇUHADAROĞLU


DEVAM

Hangi TV ler de FETÖ elebaşı ve onun arkadaşları ya da müritleri övülüyordu?


 

Hangi TV ler de FETÖ elebaşı ve onun arkadaşları ya da müritleri övülüyordu? Hani Anadolu´nun en iyi TV siyiz dedikleri televizyonlarda. Övülmemiş miydi? Yani övgüye mazhar olmuştu. Malum zat ve aveneleri. İşte yavşaklık burada başlıyor. Şimdi her devrin adamları o zaman alkışladıkları adama şimdi ana avrat sövüyorlar.

Arkadaş bizim aklımızla alay mı ediyorsunuz?

Fetö den yargılanan ya da şu an içeri de yatan ya da yurt dışına kaçmış olan kişiler ile FETÖ ELEBAŞINI övdünüz mü? Övmediniz mi? Onun aranan adamlarına program yaptırdınız mı?

Yaptırmadınız mı?

Bu ne yaman çelişki böyle.

Sıra siz de gelecek. Bekleyin sıranızı, biraz sabırlı olun.

Şimdilerde bu yallamaların bakmayın FETÖ savar olduklarına. Onlara rüzgâr nereden gelmesi önemli değil her devirde arpalarının bol gelmesi. Vatan, Millet hak getire.

Bir bakıyorsunuz bir kurumu FETÖ cülükle suçluyorsunuz, bir bakıyorsunuz reklam almak içim kıçını yalıyor hayırlı olsunlar da geziyorsunuz. Duruşması devam edenleri ziyaret ediyor sonrada AK Partiliyim diye hava atıyorsunuz. Arkadaş siz ne ayaksınız?

Nasıl bir mahlukatsınız?

Hiç mi doğruları konuşup doğru işler yapmayacaksınız?

Şimdi arkanızdan sövüyorlar, yarın bir gün yüzünüze sövecekler. Bu işleri gelin bırakın.

Utanın.

Bu iş göstermelik namaz ve oruçla da alakalı değil. Kimseyi kandıramazsınız. Utanmadan nasıl insan içine çıkıyorsunuz sizdeki yüz değil deve astarı olmuş anlaşılan.

İki gün önce yazdıklarıma istinaden günlük tutmuyorum ama arayan ve soranlar için söylüyorum. Benim için kişilerin önemi yok. Vatanın ve Milletin selameti var. Kimse ile de problemim yok. Olmaz da.

Bu mesleği yapanların daha dikkatli olmaları gerekir. Birde kimseyi suçlayamam. 2002-2008 yılları arasında çalışmış herkes olabilir. İşsizlik adına bu gibi yapıların oyuncağı insan olmuş olabilir ve sonradan bu işin farkına varmışta olabilir. Onun için asla ve kat´a kimseyi suçlayamam. Eğer 17-25 Aralık baz alınmazsa, dağları taşları hapishane yapsanız insanları aldıramazsınız. Bu yapının içinde hemen hemen herkes varmış.

Kısacası herkesin eli kirli.

Bazıları sonradan ellerini sabunlamışlar ama bazılarının ellerini hipoya yatırsanız da çıkmayacak kirlere bulaşmış. Bu işin sonu nereye varacak bekleyip göreceğiz. Bizim için tezgâh hazırlayanlar ?´Allah(cc) bütün tezgâhları bozar´´ boş gezenleri boş kalfalarına duyurulur.

Sağda solda ben şuna, buna yakınım diye gezen müptezel, gel gezme, gel yapma.(O anladı)

Sana da kalmayacak.

Kalmaz da.

Kalsa Sultan Süleyman´a kalırdı.

Çapsızlığın lüzumu yok.

Son not; zamanı dolanlar ve dolacaklar var, gelin giderayak halkın ve haklının yanında olun, yoksa bir top beze fit olursunuz.

Kalın Sağlıcakla.