Erhan KAN


ÇITANIN DERECESİ NE OLACAK?

Evet artık büyük heyecanın kapımıza dayanması için geri sayım başladı. Lig´e verilen ara için son haftaya girerken, bizim gibi kupada yoluna devam eden takımlar bu futbol heyecanını daha erken yaşamaya başlayacak.


Evet artık büyük heyecanın kapımıza dayanması için geri sayım başladı. Lig´e verilen ara için son haftaya girerken, bizim gibi kupada yoluna devam eden takımlar bu futbol heyecanını daha erken yaşamaya başlayacak. Kayserispor, 18 Ocak Perşembe günü kupada Antalya´ya konuk olarak bu hasretine son verirken ligde ise hemen ardından Pazartesi günü sahasında Galatasaray´ı konuk edecek. Transferde istediği adımları atamamış gibi görünsede çalışmaların sorunsuz ve tam kadro olarak sürmesi taraftarı umutlandıran en önemli etken olarak karşımıza çıkıyor.

********************
Antalya kampından gelen bilgiler gerçekten iyi. Takımda eksik yok, çalışmalar sorunsuz, oyuncular moralli. Daha ne olsunki. Transferde sadece bir oyuncu alınsa da, Marius Sumudica´nın ´´Transfere ihtiyacımız yok´´ açıklamasını hatırladığımızda bununda takım için sorun olmayacağını söyleyebiliriz. Bu elbette biraz politik bir açıklama. Kim takımının takviye edilmesini istemez ki? Ama önlemini alan Rumen teknik adam, ´´Ben böyle bir açıklama yapayım da istediklerimiz alınmazsa camia şaşırmasın´´ demiş olmalı.

********************
Özellikle Kayserispor´un büyük ihtiyaç duyduğu 10 numara pozisyonunda bir oyuncu alınamadı. Forvet içinde girişim olduğunu bilsekte bu konuda da adım atılamadı. Kayserispor, çok daha zor ge-çecek olan ikinci yarıda alternatif konu-sunda biraz sıkıntı yaşayacak gibi duru yor. Özellikle Boldrin´in bekleneni verememesi büyük sorunlara yol açabilir. Bunları transfer yapılmadığını varsayarak söylüyoruz elbette. Lig, ve kupada yoluna devam eden temsilcimizin bu konularda çıtayı üst basamaklara koymak istiyorsa transfer yapması elzem görülüyor. Ama bugüne kadar beklentiler karşılanmadı. Ama ne diyelim hayırlısı. Tranfsere gerekte yok(!)