Mehmet KETENCİOĞLU


CANI YANAN İSMAİL KARTAL KARAMAN'DAN ÖNCE KOŞARMIŞ!

Fenerbahçe’yi hem de 55. dakikayı 10 kişi oynamamıza rağmen uzatmanın son dakikasında 90+4’te  frikikten Ramazan'ın attığı gol ile yenerek çeyrek finale yükseldik. 


Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda çeyrek finale çıkmak için Kadıköy Ülker Stadyum’unda sağanak yağmur altında ama süper bir zeminde karşı karşıya geldiğimiz Fenerbahçe’yi hem de 55. dakikayı 10 kişi oynamamıza rağmen uzatmanın son dakikasında 90+4’te  frikikten Ramazan'ın attığı gol ile yenerek çeyrek finale yükseldik. 

Fener için en kolay Avrupa yolu da bu şekilde kapanmış olunca  maç sonunda İsmail Kartal hoca Kayserispor’u tebrik etmeden sadece  bundan sonrası için başarılar diledi. Maç sonu röportajına Hikmet Karaman hocadan önce gelen İsmail Kartal’ın sinirli ve üzüntülü olmasını anlayabiliyoruz ama sonuç üzerinden Kayserispor’un "hak etmediği bir galibiyet aldı konuk takım" demesini anlayamıyoruz. Olabilir. İsmail Kartal'ın canı yanmış, Karaman’dan önce koşmuş" diyeceğiz ama maç sonrasında Fanatik Fenerbahçe spor yazarlarının yorumlarını dinleyince "İsmail hocam önce aynada kendine bak istersen" demeden edemiyoruz. Kartal gibi süzülmeyi beklerken kanadı kırık serçe gibi yere düşen İsmail hocam keşke ekran karşısına çıkmadan bir özeleştiri yapsaydınız. "Kayserispor’u 55 dakika 10 kişi kalmasına rağmen neden kupadan dışarıya itemedik" diye kendi kendinize sorsaydınız. Fenerbahçe’nin takım değerinin 135.3 milyon Euro olduğunu, Yukatel Kayserispor’un  takım değerinin ise sadece 33.6 milyon Euro olduğunu kabul edebilseydiniz! Futbola kafa yormaktan başında 1 tel saç kalmamış Hikmet hocayı Fener aleyhinde konuşmak zorunda bırakmasaydınız. Neyse Fenerbahçe  büyük bir camia. Bunu da atlatır diyerek kupaya şimdilik nokta koyalım, üzemeyelim Fenerbahçe taraftarını.

 

 

12 ŞUBAT'TA YARALI ASLAN İLE YİNE İSTANBUL DA OYNAYACAĞIZ

Lig de 24. Hafta maçında zorda olsa A.Hataysporu 4-3 yendiğimiz maçta defansa kötü, ofansta iyi sinyaller vermiş ve 4-3 Hatayspor’u yenerek 10. sıraya yükselirken puanımızı da 34 yapmıştık. Cumartesi günü Galatasaray ile Ali Sami Yen stadında 25. Hafta puan mücadelesine gireceğiz. "Yaralı aslan terbiyecisine bile acımaz" sözünden yola çıkarak bu maç çantada keklik görülmesin diyoruz. 28 puanla 13 sırada yer alan namı diğer cimbomun  22 Eylül 2021 de Kayseri de 3-0 yenildiği maçın rövanşını almak için var gücüyle saldıracağını ve presle maça başlayacağını tahmin etmek hiçte zor değil. Hikmet Karaman hocanın Domenec Torrent  Font hocaya da kendi sahasında bir sürpriz yapıp İstanbul Fatihi gibi Kayseri ye döneceğine yürekten inanıyorum. Thiam bu maça yetişir ve oynarsa attığı 9 golü 10 ve üzerine taşıyabilir. Bu arada 7 gollü oyuncumuz Gavranovic’te forma giyerse kaymaklı kadayıf olur kanaatindeyim. Ağız tadıyla nice başarılı sonuçlara şehir olarak el ele hep beraber yürüyelim inşallah. Hep destek, tam destek. Başka yol yok...