Mehmet KETENCİOĞLU


BU MÜCADELEYE CAN KURBAN

Süper lig Cemil Usta sezonu 29. Hafta maçını şampiyonluk adaylarından Demir grup Sivasspor ile deplasmanda oynayan Hes Kablo Kayserisporumuz kendi evinde hiç kaybetmeyen  takım olarak çıkan rakibi Sivasspora karşı öyle bir oyun anlayışı ile 4-3-2-1 dizilişi ile çıktı ki tek hedefin 3 puan olduğunu rakibinin gözüne baka baka anlattı ve sonuçta da ligin ez gol yiyen,kendi sahasında hiç kaybetmeyen ekibinden hemde deplasmanda 3 puan alarak Kayseri'ye döndü.


Süper Lig Cemil Usta sezonu 29. Hafta maçını şampiyonluk adaylarından Demir grup Sivasspor ile deplasmanda oynayan Hes Kablo Kayserisporumuz kendi evinde hiç kaybetmeyen  takım olarak çıkan rakibi Sivasspora karşı öyle bir oyun anlayışı ile 4-3-2-1 dizilişi ile çıktıki tek hedefin 3 puan olduğunu rakibinin gözüne baka baka anlattı ve sonuçtada ligin ez gol yiyen,kendi sahasında hiç kaybetmeyen ekibinden hemde deplasmanda 3 puan alarak Kayseri'ye döndü.

Rakibini iyi etüd eden ve ona göre farklı bir oyun anlayışı ile takımını sahaya çıkaran Prosnecki hoca nezdinde sahada olağanüstu bir mücadele ortaya koyan bütün sarı kırmızılı futbolcuları yürekten tebrik etmek gerekir.

Maç boyunca Demir grup Sivasspor topla oynama yüzdesinde %60'a, %40 Hes Kablo Kayserisporumuza  üstünlük sağlasada mac boyunca atılan isabetli şut oranında takımımızın bariz üstünlüğü vardı.sonuçta  biri penaltıdan  gelen zor deplasmandaki 2 altın gol ile pırlanta değerinde 3 puan.Helal size, A'dan Z'ye emeği olanlara yürekten teşekkürler.

İnanan , futboldan az da olsa anlayan herkez prosnecki ile gelen canlanmayı göruyor ve bizde dahil bütün sporseverler "aman bir ileri iki geri olmasın" diye uyarıyıda ihmal etmiyordu.Çünki kalan 5 haftada çok zor takımlar ile oynayacağımızı herkes iyi biliyordu. Sivas deplasmanında öyle dirençli bir takım vardıki sahada

kalan bütün maçlardan bu takımın puan ve puanlarla ayrılmaması bana göre imkansızdı.

Tabiki bu inançla, bu kazanma azmiyle oynarsak...

 

Bu hafta sonu kendi sahamızda ligin en formda ekiplerinden Beşiktas ile

puan mücadelesi yapacağız.Sergen Yalçın ile avrupa kupalarında mücadele

etmek için şaha kalkan Beşiktas macını kimse çantada keklik görmesin.

Avrupaya gitmenin tek yolu Beşiktasın ligi ilk dört sırada tamamlamasına bağlı

olduğu için Sivasspor maçındaki büyük mücadelenin bu maçta da tekrarı gerekir.

Yine tekrar ediyorum.1 ileri 2 geri ile ligde kalamayız.

 

Ligin son 5 takımının içinde madenden altın çıkaran tek takım olan

Hes Kablo Kayserisporumuz icin tekrar ediyorum şehrin büyükleri,siyasileri,

A dan z ye herkez kalan 5 haftada mitili tesislere atmalı hocaya ve futbolculara

destek vermeli.Vermeliki oy zamanı ellerinde küçük bir delil olsun, oy istemeye

bari bu sebepten yüzleri olsun. Yoksa kaçan balık büyük, büyük geçinenlerin 

ellerinde kalan olta küçük olur.

Haftaya yine 3 puanda buluşmak üzere emeği geçen herkezi tekrar tebrik ediyor,

"Yelkenler fora" diyorum.Hedef yine 3 altın puan olmalı...