Erhan KAN


BU YOLLAR DAHA ÇOK AŞINACAK

Erol?Bedir´in görevi resmen olsada devralmasından sonra önemli adımlar atılıyor.


Erol?Bedir´in görevi resmen olsada devralmasından sonra önemli adımlar atılıyor. Bu adımların en önemlisi ne derseniz ben size ödenen borçlar, neden yapılan tranfserler derim. Atılan en önemli adımlar şehrin birlik ve beraberliği için adımlardır şu kısa zamanda. Sarı-Kırmızılı camiada uzun süredir yaşanan bölünmüşlük, yavaş yavaş ortadan kalkacak, yeniden bu şehir Kayserispor için tek vücut haline gelecektir. Bu çalışmalar sürürken, elbette hatalı adımlar atılmazsa bu yürüyüş hedefine ulaşır.

********************
Son günlerde yaşanan gelişmeler ışığında bu takımın ligde kalmasının önemi bir kez daha ortaya çıkıyor. Bu takım, bu kulüp bu renkler şehri birleştirici en önemli unsurlar. Her ne kadar zaman zaman birbirlerine kızsada insanlar, iş Kayserispor´a geldiği zaman birleşebiliyor. Bırakın bu şehre sosyal , kültürel ve maddi anlamda kattığı değerleri. Bu birleştirilicilik bile Kayserispor´un bu şehir açısından ne kadar önemli olduğunun göstergesidir. Bunun içindir ki Kayserispor bu şehrin en önemli markasıdır ve Süper Lig´de yoluna devam etmelidir.

********************
Tüm bunların ışığında Erol Bedir ve ekibinin yaptığı çalışmaların önemi çok daha iyi anlaşılıyor. Bir yandan, bir spor kulübünün yoluna devam etmesi için mesai harcanırken, bir yandan da şehrin barışması, kucaklaşması adına adımlar atılıyor. Yani aynı anda iki misyon üstlenişmiş durumda. Sayfa manşetimizdeki haber ise bunun en güzel örneği. Erol Bedir´in açıklamaları çok ama çok manidar. Şehir tarafından çok iyi okunulmalı. Hem bu cümleler hemde arkasındakiler.

********************
Eski başkanlar ile buluşmak, hatalarını iyi yönlerini konuşmak geleceğe ışık tutacak yöntem olacaktır. Eğer bu olay gerçekleşirse Kayserispor tarihinde olacağı gibi Kayseri şehir tarihinde de nadir olaylardan biri olur. Geçmişten deks almadıkça ilerisi için izlenecek ufak bir ışık bile bulunamayacağı yazılıp durur. Durur da kimse bu geçmiş konusunda gerekli adımları atmak istemez. Şimdi Erol Bedir ve ekibi bu adımı atacağını söylüyor. Umarız bu güzel gelişme enkısa zamanda gerçekleşir. Şehir için hayırlı sonuçlar doğurucağı şüphesiz.