Erhan KAN


BU TARAFTAR KİME İNANSIN?

Kayserispor Ziraat Türkiye Kupası´na veda ederken, akıllarda oynanan kötü futbol birbiri ile doksan derece zıt Başkan-Hoca açıklamaları kaldı.


Kayserispor Ziraat Türkiye Kupası´na veda ederken, akıllarda oynanan kötü futbol birbiri ile doksan derece zıt Başkan-Hoca açıklamaları kaldı. Kurumsal kimliği ile bir camiayı temsil eden kulübün daha ciddi, daha özü, sözü bir ve tek ağızdan yapılan açıklamalar yönetilmesi taraftarının odlaya bakış açısından büyük önem taşır. Ama son günlerde Kayserispor´da her kaadan bir ses çıkmaya başlayınca haliyle taraftarında kafası karıştı. Başkan Erol Bedir, daha önceki açıklamalarda kupayı Kayseriye getirmek istemelerini ´´Müzemizdeki kupaya kardeş getirmek istiyoruz´´ gibi ilginç bir açıklama ile gündeme taşımış ve kupada hedefin final olduğunu kaydetmişti.

********************
Eee ne yapalım bunu söyleyen kulübün en üst yetkilisi yani başkanı olunca herkes inandı bu duruma. Ama, takımın Akhisar´a elenmesinin ardından ilginç bir durum ortaya çıktı. Rumen Teknik Adam Marius Sumudica, ´´Bizim zaten kupayı kazanmak gibi bir hedefimiz yoktu´´ dedi. Hoppala... Kime inanalım şimdi? Yoksa birileri bu şehrin kupa bekleyen saf duyguları ile mi oynadı? Yok canım olur mu öyle şey. ´´Bir gün büyük takım değiliz´´ diyen ertesi gün ´´Büyük takımız´´ diyen rüzgârın estiği yöne göre demeç veren teaknik patronumuz yine topu üzerinden atmak için böyle bir şey söylemiştir heralde...

********************
Ama bu seferde akıllara şu soru geliyor: Bu kulüpte herkes istediği beyanatı verebiliyor mu? Süper Lig´de oynayan, binlerce taraftarı olan bir kulübün belirli bir politikası yok mu yani? Hadi onu da getik... Teknik patronun Kulüp Başkanını yalancı konumuna düşürmesi sonrada bir şey yokmuş gibi davranması da neyin nesi?