Memduh BORAZAN


BU SALDIRI KAYSERİSPOR´A

Bir takımın hakkı işte böyle gasp edilir. Sözlü, fiilen yapılan saldırılara asıl Kayserispor uğramıştır.


Bir takımın hakkı işte böyle gasp edilir. Sözlü, fiilen yapılan saldırılara asıl Kayserispor uğramıştır. Futbolun güzel yanlarını konuşmamız gerekirken, Kayserispor´un futbolu, lige vurduğu damgası konuşulması gerekirken gündemi nasılda değiştiriyorlar!. Penaltı yüzde yüz elli penaltıymış! Hadi penaltı. Beşiktaş sonuçta. Penaltı kazanır. Atamazsa yine kazanır. Eee sonra. Kırmızı kart..!

Hakemin vermiş olduğu iki kararda doğru bence!... Kırmızı kart ve Kayserispor 10 kişi. Sonra? Beşiktaş yine aynı? Kayserispor oynar, Beşiktaş izler..(!)

Haydi sıra sizde Beşiktaş dendi ama karşısındaki takım bırakın 10 kişi kalmayı inanın 9 kişide kalsa yine hızından, öfkesinden, inancından vaz geçmeyen bir Kayserispor vardı. Bu güzel futbolu, mücadeleyi konuşmamız gerekirdi. Kayserispor´un nasıl futbol oynadığı, sahada mücadele eden futbolcuları, kenardaki teknik heyetin heyecanını ve tribünlerin coşkusunu konuşmamız gerekirdi.

Yooo dedim ya Beşiktaş puan kaybedince fırtınalar koptu. Üstüne üstelik birde saldırı dedikodusu çıkardılar. Yuhh size yuhh. Sözde Şenol Güneş´e koridorlarda bir yöneticinin saldırmak istediği ve bunu başaramadığı haberleri servis edildi. Allah Allah, bu ne yahu? Bu ne şeytanlık böyle! Puan kaybını Kayserispor yaşadı. Sahada 10 kişi kaldı. İyi futboluna dedi kodu ile gölge düşürüldü. Birde üstüne üstelik iftiralara hedef oldu. Çatlasanız da patlasanız da artık Kayserispor´u yıkamazsınız. Gücünüzün üzerinde artık Kayserispor gibi bir güç var. Kabullenin artık. Bir takımın önünü kesmek yerine bir takımın hedeflerini engellemek için alavereler yerine tebrik edin. Size diz çökün demiyoruz!. Ama bu güç meselesi. Rakibine eziliyorsan kabulleneceksin. Yok şöyleydi yok böyleydi. Yok saldırdılar. Ne sanıyorsunuz yahu siz Kayserispor´u. Kimsesiz mi bu takım?. Hadi oradan. Bir puanı zar zor kurtardınız gittiniz işte daha ne istiyorsunuz. Türkiye izledi maçı. Kimi kandırıyorsunuz. Bir Anadolu kulübünün yapacağı en iyi işleri yapan bir takıma saygı gösterin. Emeklere saygı gösterin. Puanları çalınan Kayserispor yine de düşmeden, yıkılmadan yılmadan bu mücadelesini devam ettirecek. İnanıyoruz ki ligi de en iyi yerde tamamlayacak. Geride kalan haftalarda hakemler hakem gibi maçı yönetse belki Kayserispor şuan ligin ikinci sırasında oturacaktı.  Trabzonspor ve Medipol Başakşehir maçında hakem hatalarından kaybedilen 4 puan büyük acı veriyor. Hak yeniyor hak?