Memduh BORAZAN


BU İŞ BU HAFTA BİTER!

Gerçekten izlemekten zevk almaya başladık. Mücadelesi ile ligde kalmayı hak eden takımların başında geliyor artık Kayserispor.


Karşısında kim olursa olsun. Kiminle oynarsa oynasın fark etmez. Bu iş bitti artık. Ligde kalıcı olduğunu bir kez daha gösterdi. Lidere karşı değil kim karşısına gelirse gelsin Kayserispor bu hırs ile bu istek ile amacına ulaşır.

Keyif alıyorum izlemekten, renginden, duruşundan, koşmasından, mücadelesinden. Özlediğimiz bir tabloydu. Önümüzde uzun haftalar var ama alt sıralardaki takımlar haftalar geçse dahi bir adım dahi ilerleyemiyor. Kayserispor ise kendini bu ateşten uzak tutmayı başardı. Puan farkını bile açtı. Puan alamaz dediği takımdan puan aldı, kazanamaz denilen maçları kazandı. Artık bu takıma kim ne der bilemem ama ben, ? Müthiş? derim. Bundan iyisi Şam´da kaysı derim.

Ve lig yavaş yavaş erirken haftalar birer birer uçup giderken artık her maç çok önem kazanmaya başladı. Beşiktaş´tan alınan 1 puan çok önemli puandı. Sırada haftanın final değeri taşıyan Gaziantepspor maçı var. Bu maçta Beşiktaş maçı kadar zor olacak. Her ne kadar zayıf bir takım görünse de Gazientepspor, ciddi yaralara yol açabilir. Kayserispor´un bu maçta rakibini çok ciddiye alması gerekir. Asla küçümsenmemesi gereken bir takım Gaziantepspor.

Durur durur Kayserispor´a gelince açılı verir birden. Bu işin şakası yok. Kayserispor´un işin ciddiyetini anladığından şüphemiz yok ama ayakların yere basması için bu final niteliği taşıyan Gaziantep maçını kazanmaktan başka çaresi bulunmuyor.

Evet? Artık geri dönüşü olmayan yol yakın. Alt sıralar can çekişiyor. Kimin hangi takımı yeneceği bilinmez. Her maç çok tehlikeli. Her takım için çok önemli üç puanlar var. Her takım kurtarabilir. Her takım şampiyon olabilir. Bu nedenle işi sağlama almak isteyen her takımın da artık daha fazla güç harcayacağı kesin.

Sözün özü, Kayserispor bu işi bitirdi bitirmesine ama hele şu Gaziantep maçını da bir atlatsın.

Haydi hayırlısı bakalım.