Erhan KAN


BİTSEDE GİTSEK MODUNDA...

Spor Toto Süper Lig´in bitimine 1 kala Akhisar deplasmanına çıkan İstikbal Mobilya Kayserispor, sahadan 1 puan ile ayrılırken, futbol adına yazacak, değinecek, fazla bir konu bırakmadı arkasında.


Spor Toto Süper Lig´in bitimine 1 kala Akhisar deplasmanına çıkan İstikbal Mobilya Kayserispor, sahadan 1 puan ile ayrılırken, futbol adına yazacak, değinecek, fazla bir konu bırakmadı arkasında. Ama değinelecek önemli konu olarak dün bize başlık vermeyi de ihmal etmedi elbette. Nurettin korkmaz ve Elre Demir gibi iki genç oyuncunun Süper Lig´de sahaya ayak basması dünün en güzel yanı oldu. Biri 15 diğeri 16 yşında iki genç oyuncunun sahaya ayak basması gelecek adına umutların yeniden yeşermesini sağladı.

********************
Akhisar Stadı´na çıkan iki takımında ununu elemiş, eleğini asmış olması maçın rengini ilk düdük öncesinde belli etti aslında. Tribünlere baktığınızda bu maçın öneminden ziyade güzel havanın tadını çıkarmak isteyen bir avuç taraftarı gördüğünüz bu müsabaka öncesinde evsahibi takımın kupa yorgunluğu ile bu maçta fazla taşın altına elini koymayacağını tahmin edebilirdiniz. Nitekim öyle de oldu. Evsahibi takma İstikbal Mobilya Kayserispor´da ayak uydurunca ortaya tatsız, tuzsuz, futbolsuz bir doksan dakika çıktı.

********************
Bakmayın öyle 4 gol olduğuna... Saha içinde gezinen 22 oyuncu bitsede gitsek modunda taraftarlar ve lige etki etmeyecek, sonucu ne olursa olsun kıvamındaki maç bir anlamda görevi tamamlama çabasıydı sadece. Dedik ya sadece genç oyuncuların sahaya ayak basması tabi birde haftalar sonra Sakıb Aytaç´ın sahaya çıkması ara başlıklar gibi sıralanabilir. Bunun dışında fazla söze gerek yok, yazacak önemli noktalarda yok. Ha birde unutmadan, geçen haftanın ardından bu haftada sonradan oyuna girip gol atan Asamoah Gyan´ı yazalım buradan.