Erhan KAN


BİRAZ DAHA BEKLEMEK FAYDALI

Kayserispor, yeni sezon çalışmalarını yarından itibaren Avusturya´da sürdürecek.


 Kayserispor, yeni sezon çalışmalarını yarından itibaren Avusturya´da sürdürecek. Erzurum´da yapılan kamp çalışmalarının son derece verimli geçtiği ifade ediliyor. Ancak, oynanan hazırlık maçlarında alınan sonuçlar taraftarları pek memnun etmedi. Bu maçlarda alınan skorlara takılmamakta fayda var. Sezonun başı. Transfer sayısı oldukça fazla. Uyum sorunu var. Önemli olan bu maçlardan gereken dersi çıkartabilmek.

 

           ********************

    Teknik Direktör Marius Sumudiica´da bunu belirtmiş zaten. Net bir şekilde, ´´Zamana ihtiyacımız var´´ diyerek açıklamanın spotunu kendisi vermiş haliyle. Avusturya kampı ve burada oynanacak maçlar biraz daha belirleyici olacak. Erzurum kampına geç katılan veya hiç katılmayan oyuncuları düşünürsek, yorum yapmak için elimize net doneler vermiyor. Sumudica´nın dediği gibi biraz daha zaman geçsinki ondan sonra daha net yorumlarda bulunabilelim.

 

           ********************

    Birde Kayerispor´un birkaç takviye daha yapacağı herkesin malumu. Özellikle yılan hikayesine dönen Sabri transfserinin ardından takıma kimlerin katılacağı tam bir muamma haline gelmiş durumda. Transfere hızlı başlayan temsilcimiz, bir ara verdi ki uzun sürüdir ses çıkmıyor. Arayışlar sürüyor ve Erzurum kampının ortaya çıkardığı eksikler transferde daha net adımlar atılmasını sağlacak. Birde elbette bazı takımların net kadroları bekleniyor. Önemli kulüplerde kadroya giremeyecek ve satlık listesine konulacak oyuncuların beklenmesi, Anadolu takımları için oldukça doğal.

 

           ********************

   Bunun içinde bir süre daha beklemek en hayırlısı. Alınacaklar, gidecekler ve yapılacak çalışmalar sonrasında Kayserispor´un yeni sezonda sergileyeceği performansın izdüşümü karşımıza çıkacaktır. Bizde bunu daha farklı konuları harmanlayarak yorumlayabiliriz.