Mehmet KETENCİOĞLU


BATUHAN'IN İNTİKAMI AĞIR OLDU!

Hes Kablo Kayserispor yara almaya, kan kaybı ileayakta kalmak için diretmeye devam ediyor.


Hes Kablo Kayserispor yara almaya, kan kaybı ileayakta kalmak için diretmeye devam ediyor. Doktorun yanlış tedavisi ve yanlış reçetesi ile öleceğini bile bile kuyruğu dik tutup işi bilmeyen sahte doktordan medet umuyor yine olmuyor ... Transfermarkt verilerine göre Hes Kablo Kayserisporun  kadro değeri 18 milyon 350 bin Euro. Türkiye Kupası 4. turda kendi sahamızda bize özellikle ilk yarıda futbol dersi vererek kupanın  dışında bırakan 2. Lig temsilcisi Hekimoğlu Trabzon klübünün  kadro değeri ise  2 milyon 400 bin euro. Bizi yenerek futbol dersi veren Osman Özköylü'nün takımı maddi olarak Hes Kablo Kayserispordan 9 kat daha küçük bütçeye sahip. İşte bu küçük bütçeli takım yıllık 100 bin euro para kazanan Türkiye'de gezmediği klüp kalmayan uslanmaz çocuk  keskin sirke lakaplı Batuhan KARADENİZ in attığı 3 gol ile Hes Kablo Kayserisporu pistin dışına attı " sen kumda oyna, ben yola devam edeyim" dedi.

Aslında bitmiş tükenmiş futbolcu gözü ile bakılan "keskin sirke" lakabı  takılan Batuhan Karadeniz'in Samet Aybaba ile görülecek bir hesabı  vardı o hesabı da Samet hocanı  gözünün içine baka baka attığı 3 gol İle Hes Kayserispor'u her oynayacağı kupa maçından yaklaşık olarak alacağı 350 bin tl den ederek aldı.Kupaya devam etseydi Kayserispor ve finale gelebilseydi 15 milyon TL civarında gelir elde etmiş olabilecek ve Avrupa Kupası hakkı kazabilecekti. Tıpkı 2008'de kazandığı Türkiye kupasında olduğu gibi. Ama olmadı kupa hayali 4.turda bitti.

Anadan Beşiktaş'lı olan Batuhan Karadeniz 9 Şubat 2013'te futbolingoya demeç veriyor. AMK  Spor'dan Deniz Eke'nin röportajından  bir bölüm  Batuhan'ın intikamını  Samet Hoca'dan nasıl aldığını gösteriyor bize.

DENİZ EKE SORUYOR"NEDEN BEŞİKTAŞ'TAN AYRILDIN" BATUHAN KARADENİZ CEVAPLIYOR
"Herşey Beşiktaş için. Ayrılığım bile ... Bu camia beni büyüttü topçu yaptı. Bu gün ayrıldıysam Beşiktaş'ın menfaatleri içindir. İstesem alacağım 90 bin TL'yi alır idmanıma çıkardım. Bunu yapmadım gittim Samet hocaya "Beşiktaş feda zamanı bana büyük para ödüyor, fakat oynamıyorum. İsterseniz sözleşmeyi feshederiz" dedim.O paranın hakkını belki bende veremedim, ama az görev aldım .4 gün idmana çıkmayan arkadaşı oynattılar. Karabük ve  Elazığ maçlarında iyi oynadığım halde 45.dakikada oyundan çıkarıldım.
Benim kontramı feshetme isteğimi anlatayım. 17. Haftaydı.Kayserispor maçının 60. Dakikasında Almedia beni değiştirin işareti yaptı kenara.Hoca beni çağırcı o arada gol yedik.Hoca bana bekle dedi.Bunu söylediğinde karar verdim." Demekki hocanın bana güveni yok dedim.Neyi beklemeliyim? Kim girecek oyuna Escudemi?" İşte Hekimoğlu Trabzon formasıyla, Batuhanın her gol atışından sonra  dizlerinin üstüne çökerek , iki elini açarak " ALLAHIM SANA ŞÜKÜR İNTİKAMIMI SAMET AYBABA'DAN ALDIM" dercesine dua etmesinin sırrı bu.

KAYSERİSPOR OYUNCAK DEĞİL SAMET HOCA !

Tarihte kupa maçlarında sürpriz sonuçlar hep olmuştur.Ama bile bile  lades olmamıştır. Tıpkı Hekimoğlu Trabzon maçında olduğu gibi. Tamam gençleri oynatacaksın, taktir kazanacaksın ama bir önceki  lig maçındaki kadrodan 9 değişik isimle sahaya çıkıp gençleri 
ezdirmeyeceksin.Kazanayım gençleri derken tümden Kaybetmeyeceksin. Konyaspor,  Manisa FK kupa maçında 7-0 mağlup ederken yendiği Manisa FK  ligde Hekimoğlu Trabzon'un önünde lider durumda ve 7 gol atıyor Konyaspor.İlk yarıyı 4-0 önde kapatınca 2. yarıda İsmail hoca geçlere şans veriyor. Yani takımı ile oyuncak gibi oynamıyor, işini disiplinle yapıyor, kupada yoluna devam edip takımına para kazandırıyor. Genç futbolcularıda kazanıyor... Şimdi kupa hayali bittiğine göre bütün gücümüzü lige vereceğiz. Yapılan  hatalardan ders alarak ligi en iyi yerde bitirmeye çalışacağız. Mazeret üretmeden gerçeklerle yüzleşerek, oynanan her iki maçtan birini 3 puanla  kapatarak, 1 puana çılgınlar gibi sevinmeden. Hayalimizi abartmadan  yola Karagümrük maçı ile devam edeceğiz. İnşallah burada da Süleyman Hurma'nın intikamı ile karşılaşıp, bir tokatta Karagümrük'ten yemeyeceğiz...