Necmettin ÇUHADAROĞLU


Aynı Tas

Bize musallat olan kemirgen yapı. Adına ikiyüzlülük de deseniz olur, şerefsizlikte.


 

Bize musallat olan kemirgen yapı. Adına ikiyüzlülük de deseniz olur, şerefsizlikte. Daha düne kadar cemaatin kılıcını sallayanlar, onların oturmalarında tabaklarını sıyıranlar şimdi en iyi fetösavar oluveriyorlar. Bunu söytleye söyleye dilimizde tüy bitti.

Mesela Erkan Tan,  Abdullah Abdülkadiroğlu ile yaptıkları programdaki konuşmaları ne çabuk unutuldu. Bunlar hepsinin arkadaşı değilmiydi.  Şimdi devran döndü. Güç merkezi batıya kaydı. Bunlarda batıya gidiyor. Yahu arkadaş beraber STV nin Ankara temsilciliğinde yediğiniz maklubeleri ne zaman unuttunuz. Ne zamandır yazılar yazar oldunuz. Sadece bunlar değil bunlar beş kişilik ekip. Bu ekibin içerisinde kimler yok ki?

Kimi ararsanız var.

Şimdilerde hepsi FETÖ savar oldular.

Rüzgâr nerede onlar orada.

Rasim Ozan Kütahyalı.

Fetö teröristine düzdüğü methiyeler buradan Pensilvanyaya yol olur. Şimdi en büyük Fetö savar. Bunların alayına hass..tir demek geliyor içimden. Yarın rüzgârın nereden eseceği belli olmaz. Bunların pervaneleri her rüzgara açık. Utanma arlanma hak getire. Beraber şirket kuranlar, beraber hisseden pay alanlar şimdi paylaştıklarını anlatmamakta direniyorlar. Güneşi balçıkla sıvayamazsınız, arasından sızar gider.

Bu bir Türkiye gerçeği, siz ne derseniz deyin. Bunu iyi ayırt etmek gerekiyor. Ama bürakratların da oluşturan yeni kademelerinde gözlerine sürme çekmişler anlaşılan. O gün oradaydın bu gün buradasın. Hiç önemi yok anlaşılan. Yarın ne getirir bilinmez ama yarında başka bir dünyanın peşine düşeriz diye düşünenler maalesef hep kazançlı çıkıyor.

Bu Kayseri ölçeğinde öyle değil mi?

Ak Parti eski il başkanlığında tutuklanan var, gözaltına alınan var, iddianamede adı geçen var, soruşturma açılan var, hiç dokunulmayan hatta sorgulanmayan, bilgisine başvurulamayan bile var. Demek ki sadece bunlar yani listede başları bu işi yapmış anlaşılan. Daha yapmış da demeyelim daha soruşturma devam ediyor. Onun için daha da bekleyeceğiz her halde.

Ak Partide bir yangın varsa hepimizin içi yanar.

Niye mi?

Bu parti devletin lokomotifide ondan.

Çabamız ve gayretimiz güçlü iktidarların olması. Tek başına iktidarların olması. Bu hangi görüş ve hangi partiden olursa olsun davamız bu olmalı. İktidar olamayan bir partinin bir başka seçimlerde iktidar olamayacak diye bir durumu da yok. Halkımız kimi başının tacı yapacağını iyi bilir.

Ama görünen o ki, parti içindeki bilenler yanıldıkları ile kalacak. Onlara akıl verenler, akıl daneleri de ellerini her devirde ovuşturmaya devam edecekler.

Sistem aynı.

Düzen aynı.

Düzülen aynı.

Kısacası aynı tas, aynı hamam.

Kalın Sağlıcakla.