Memduh BORAZAN


AYAKLAR YERE BASMALI!

6 haftanın ardından ortaya çıkan tablo beklentilerin üzerinde çıktı. Aslında böyle olması gerekirdi. Yani yapılan transferler, ortaya çıkan birlik beraberlik ve bütünleşme başarının kapısını sonuna kadar araladı.


 6 haftanın ardından ortaya çıkan tablo beklentilerin üzerinde çıktı. Aslında böyle olması gerekirdi. Yani yapılan transferler, ortaya çıkan birlik beraberlik ve bütünleşme başarının kapısını sonuna kadar araladı. Galatasaray maçından sonra Kayserispor, tutulmuyor. Yenilmiyor, kazanıyor, puan ve puanlar topluyor. Şuan hiçte fena yerde değil. İnşallah daha da ileriye gidecek ve ligi güzel bir yerde noktalayacak.

Yıllar önce yaşanan başarıların artık sil baştan yeniden gelmesi için ortada hiçbir olumsuz neden yok. Dediğim gibi, baştan gelen mutluluk sonuna kadar devam ettiği sürece bu takımın bileği zor bükülür. Biri birinin yerini dolduruyor, kimse kimsenin yokluğunu aratmıyor. Sakat olsun, cezalı olsun önemli değil. Kadroya giren her oyuncu üzerine düşeni yapıyor.

Bu sezon çok farklı bir lig geçireceğimiz belli. Zira, bakıyorum Fenerbahçe gibi bir takıma hayalleri suya düşmüş, Osmanlı, Bursa, Antalya, Kasımpaşa ve Konya gibi takımlar da geçen sezondan eser kalmamış. Gençlerbirliği ise tam bir fiyasko. Üst sıralarda ve alt sıralar şuan çok ilginç. 6 haftanın ardından ortaya çıkan sonuçlar ileriki haftalarda ligin daha da kızışacağına işaret ediyor.

Yani kolay maç yok. Haftalar ilerledikçe maçların ateşi yükselecek. Kıran kırana lig bizi bekliyor. Lige verilen milli ara sonrasında takımların hepsi azda olsa toparlanma fırsatı bulacak. Bazı takımlar belki kendine gelecek. Eksiklerini giderecek. Bu nedenle Kayserispor´un milli arayı boş geçmemesi gerekiyor. Aynı hızla, aynı tempoyla çalışması şart. Rahatlık insana zarar verir. Ayakları yere basmalı. Devre arasına kadar bu disiplinle, bu azimle devam etmeli. Asla ne oldum delisi olmamalı. Biz çok gördük ilk devreyi üst sıralarda bitirip te ikinci devre küme düşmüş takımları. Bu nedenle disiplin, disiplin, disiplin diyorum?

6 haftada toplanan 14 puan süper puan.

Futbol, taraftar, destek ve sonuç  süper.

Artık bu haftalardan sonra gelecek puan ya da puanların değeri daha fazla olacak.

Haydi, bakalım, Milli ara sonrası başarılarına kaldığı yerden devam etsin. Üst sıralarda kim olursa olsun beklenti her hafta daha fazla olur. Haydi hayırlısı. Başarılar Kayserispor.