Mehmet KETENCİOĞLU


ANKARA LOBİSİ İŞ BAŞINDA

   Süper Ligin son haftasına kalpler durmadan girebilirmiyiz bilmiyorum.


    Süper Ligin son haftasına kalpler durmadan girebilirmiyiz bilmiyorum.  Medipol Başakşehir deplasmanından 1 puanla dönmenin sevincini yaşarken 56.dakikaya kadar Gençlerbirliği’nin Göztepe karşısında 3-3 berabere olması ile bayrakları hazırlamıştık ki bu dakikadan sonra Başkent temsilcisinin müthiş deparı gelince hevesimiz kursağımızda kaldı. Gençlerin 5-3 yenmesi işimizi son haftaya bıraktı.
    Maç biter bitmez A Spor kanalında Erman Toroğlu denen seviyesiz insan öncülüğünde algı oluşturulmaya, ahlar vahlar ile Ankara türküleri okunmaya başlandı. Ankaragücü fanatiği olduğunu her fırsatta dile getiren  Toroğlu Gençlerbirliği’nin düşmesi halinde Ankarada Süper Lig temsilcisi kalmayacağını beyan ederek ilk dakikadan itibaren algı oluşturmaya başladı. Tehlikeli bir tiyatro oynamaya başladı.
     Bu oyunu Hes Kablo Kayserispor geçmiş dönemlerinde tarihinde gördü. Bu oyunların çoğunda da Ankara, Bursa, Gaziantep ve  Kayserispor aleyhinde oldular. Şimdi yine Kayserispor son dakikada tuş edilmemeli. Ankara’nın
kötü emelli insanlarına karşı Hes Kablo Kayserispor taraftarını siyasiler yanına alarak dederasyona gerekli başvuruları yapmalı. Yoksa bizim elimizden son dakikada Ankara  türküleri eşliğinde Süper Ligi alırlar bizde donar kalırız
vallahi. Ağlamak sızlamak ta bir işe yaramaz işte o zaman.
    Şu ana bu taraftara sahip çıkmayan, yönetime kerhen destek veren siyasiler senede bir gün bile olsa Kayserispor’un ezilmemesi için, hiç bir takımın kayrılmaması kimselere ayrım yapılmadan ahlaklı bir şekilde ligin bitirilmesi için ön ayak olmalılar. Yoksa son dakika Kayseri’ye , Ankara lobisinin atacağı kazık gün gelir öyle bir çıkarki hiç bir yetkili, hiç bir siyasi ben Kayseri’yi temsil ediyorum diyemez. Başını önden kaldıramaz.  Bu saatten sonra oyun sahada ve masa başında oynanıyor. Ben Kayseriliyim diyen herkes üzerine düşeni yapmalı, gerekirse maç gününe kadar uyumadan ayakta kalmalı. Son doksan dakikayı kayıpsız kapatmak ve ligde kalmak için kenetlenmeli.
Tek yol bu... 
Başka yolu yok...
Bu takım bu ligde kalacak...
Ya kalacak, ya da kalacak...