Memduh BORAZAN


AMAN DİKKAT!...


Süper Ligin ilk yarısında fırtına gibi esen Kayserispor ligin ikinci yarısında bir birinden zor ve önemli maçlar bekliyor. Lige verilen devre arasında hazırlıklarına başlayan Kayserispor transferde çok titiz davranıyor.

İlk yarının sona ermesinden sonra hergün 3-4 oyuncunun adı Kayserispor ile anılırken gelecek isimler iseyavaş yavaş belli olmaya başladı. Basın ve sitelerde çıkan haberler Sarı-Kırmızılı taraftarları heyecanlandırıken devre arasında yapılacak fazla transfer takımı bozar.

Aman dikkat işte o yüzden. Yapılacak bir kaç takviye ile kaldığı yerden devam edilmedi. Aksi takdirde fazla transfer takımı bu duruma getiren oyuncuların canını sıkar ve farklı şeyler olmaya başladı. O yüzden dikkat etmekte fayda. Basın da çıkan dedikodulara fazla inanmamak lazım aslında. Her takıma yapldığı gibi Kayserispor´a bu geldi bu geliyor gibi haberler çıkması gayet normal.

Ligin ilk yarısına damga vurmuş bir takım var ortada. O yüzden her gün oyuncu o kutsal formayı giymek istiyor. Teknik heyetin raporu doğrutulsunda transfer de takıma kazandırılmak isteyen oyuncular ise kısa zamanada kazandırmalı. Çünkü ligin başlamasıan kısa zaman kalmış ve bu oyuncu kampa takıma hemen uyum sağlaması gerekiyor. Öte yandan geç gelmesi halinde takıma uyum süreci uzayacak ve bir kaç oyuncudan ikk yarıda verim alamadığımız gibi bu yeni transferlerde de alamayız. Benden söylemesi aman dikkat edelim.