Necmettin ÇUHADAROĞLU


AGACIN KURDU

Evet, ağacın kurdu içimizde. Önce dışımızdakilere bir bakalım. Bir ara HDP ye oy verin diyen sanatçı, Türkici, vekil bozuntuları vardı ya.


 Fazıl Say, Ayşe Arman, CNN nin Nevşin Mengusu, CHP milletvekili Şafak Pavey ve daha sayamayacağımız kadar zatı muhterem HDP nin oyunun artması için istek ve talepte bulunmuş dışımızdaki kurtçuklardı. Çoğunun yaşam tarzı alaturka olan bu ne yediü belli olmayan şahıslar şimdilerde acaba verdiğimiz şehitler için, ya da İzmirli kahramanımız için kahrolsun PKK diyebiliyor mu?
Hayır diyemiyor.
İşte bunlar dışardaki hainler. Birde Ak Parti içerisinde bulunun içimizdeki ağacın kurtlarından bahsetmek gerekiyor. Sırf kendi çıkar ve menfaatleri için bu partiyi kullananlar var. Alacağı maaşı düşünen, maaşı üç kat aşağı düşürülünce istifa etmek isteyen çıkarcı, para için kendisini satan insanlarda mutlaka olacaktır.
Bu işin kaderi maalesef böyle.
Vatan, millet hak getire.
Referansında ne isterseniz olan, para için her şeyi yapan, ilçesindeki dedikoduları dinleseniz yüzüne bakmayacağınız adamlar haksız kazançları ile borçlarını ödüyor hatta kara geçiyor diye mail atan mı ararsın, yoksa ilçesindeki sapıkların sayısını sayan mı? Eee ne diyelim, böyle şaça böyle tıraş. Maalesef durum böyle.
Ama arkadaşlarda utanma arlanma yok. Senden benden daha iyi durumdalar. Ama yakındır müfettişlerin gelip kontrolü. Bu haksızlığa birilerinin dur demesi gerekiyordu, bizde görevimizi yaptık ve müfettiş çağırdık diyen yüzlerce kişi de maalesef oluyor. Bu işler tek taraflı da değil. Dedim ya Ağacın kurdu içinde. Bazen biz bize de düşeriz. Bazen para için, bazen itibar için, bazen de hatır için.
Benden söylemesi yanlış yoldasınız.
Aklınızı başınıza alın.
Varsa eğer böyle bir şey mutlaka açığa çıkacaktır. Maillerimize ihbarlar yağıyor. Doğru ya da yanlış. Bunların doğruluğu veya yanlışlığını araştırıyoruz.
Unutmayın, kimseye kalmayacağı gibi size de kalmayacak.
İşiniz rant, itibar ve para kazanma ise başka kapıya, başka kapıya.
Kalın Sağlıcakla.