Mehmet KETENCİOĞLU


ADANA DEMİRSPOR 1 PUANA SEVİNSİN

Süper Lig 21. Hafta maçında son 3 maçından 7 puan alan Adana Demirspor ile aynı şekilde 3 maçtan 7 puan alan Yukatel Kayserisporumuz yeni Adana Stadında karşı karşıya geldiler.


Süper Lig 21. Hafta maçında son 3 maçından 7 puan alan Adana Demirspor ile aynı şekilde 3 maçtan 7 puan alan Yukatel Kayserisporumuz Yeni Adana Stadı'nda karşı karşıya geldiler. Son haftaların formda iki ekibinin 94 dakika oynadığı maçta karşılıklı  2 gol oldu ama izleyenler keyiften dört köşe oldular. Maç bir o kalede bir öbür kalede oynandı. Ben şahsen özellikle 46. Dakikadan sonra sahadaki Yukatel Kayserispordan büyük keyif aldım. Hani halk arasında bir deyim var ya "BÖYLE OYNA CANIMIZ FEDA" derler ya; sarı kırmızılı takımımız böyle oynasın bütün sevgimizi alsın. Maçın berabere bitmesi 2. Planda kalsın. Önemli olan iyi niyet ve gayret. Daha da sesli düşünecek olursak 1 puana Adana Demirspor sevinsin. 2. Yarıda istatistikler Kayserisporumuzun galibiyeti kaçırdığını gösteriyor bize. Hatta Adanalı  bazı meslektaşlarımız maç öncesinde Adana Demirspor favori derken maç sonunda "Demirspor tekledi" başlıklarını attılar gazetelerine.

Yukarıya doğru hamle maçı olarak nitelendirilen bu maçta takımın en  iyisi yine sağ bek oyuncumuz Onur kardeşimizdi. Allah nazardan saklasın Onur böyle giderse seneye zirvede olur. Diğer futbolcuların içerisinde kaleci Lung’a da 10 tam puan. Uğur vasat, Hosseini vasat, Carole vasat, Cardoso vasat, Attamah vasat, İbrahim vasat, Gökhan vasatın altında, Gavranoviç vasatın altında, Mustafa Pektemek gayretli ama vasat. Sonradan oyuna giren Emrah, İlhan, Mane, Kemen ve Ramazan gayretli ama vasat. Yani bu takım dün gayretli futbolu ile  1 puanı aldı. Yoksa iş bitiren futbolcuları Thiam ve Mensah’ı çok aradı.

Yeni transferlere 1 adet çok iyi bir santrafor ilave edilebilirse çok  yerinde bir karar olur. Olur, ama Başkan 3 transferi bile yaparken  madden çok yoruldu. 4 nasıl olur onu bilemiyorum. Allah Berna başkanın yardımcısı olsun. Yalnız başına debelenip duruyor. 21 maç sonunda  28 puan yaparak son altı takımdan uzak olmayı becerdik. Sıkışık maç takviminde 4 gün sonra geçen haftayı mecburiyetten dolayı dinlenerek geçiren Ligin formda ekibi Başakşehir  ile kendi sahamızda oynayacağız. Başakşehir son 5 maçında hiç mağlup olmadı. 5 maçtan 9 puan aldı. En önemli silahı Edin Visca’yı Trabzon’a vermesi bizim için bir avantaj. Yeni transferlerimiz hazır olurda Hikmet hoca sahaya çıkarırsa Medipol Başakşehir maçından 3 puan alacağımızı tahmin ediyorum. Zor olsa da, tek tek olsa da bizim  olur diyerek Başakşehir maçına daha iyi bir gözle bakabiliyorum. YENECEĞİZ İNŞALLAH, BAŞKA YOLU YOK. UFUKTA GÜZEL GÜNLER OLACAK. YETERKİ BİR OLALIM, KAYSERİSPORUMUZA HEP BERABER SAHİP ÇIKALIM...