Mehmet KETENCİOĞLU


6 PUANLIK MAÇ BİZİM

İstikbal Mobilya Kayserispor renktaşı Göztepe ile tabiri caizse 22.haftaya 6 puan değerinde bir maç oynadı. İlk yarıda daha istekli olan takım İstikbal mobilya Kayserispordu.


İstikbal Mobilya Kayserispor renktaşı Göztepe ile tabiri caizse 22.haftaya 6 puan değerinde bir maç oynadı. İlk yarıda daha istekli olan takım İstikbal mobilya Kayserispordu. Takı ikinci yarının son 15 dakikasına kadar böyle giderken yapılan bir hata ile kalemizde beraberlik golünü görünce  Eyvah dedik. Eyvah demeyen ise yine Hikmet Karaman ve futbolculardı.
Aslında ligin altında olan takımlardan sadece Akhisar-Ankaragücü ile berabere kaldı, Bursa kaybetti, Rize, Erzurum ,Alanya kazandı. İstikbal Mobilya Kayserispor´un tek çaresi vardı o da 3 puan. Bunu almak içinde her futbolcu 2 kişilik oynamaya mecburdu. Onlar 3 kişilik oynadı, "helal olsun sizden" dedirtti kardeşlerimiz.
Şimdi alttan biraz olsun uzaklaşmak bize rehavet getirmemeli, aksine daha disiplinli bir şekilde yola devam edilmeli. Bunun içinde yönetimin parasal konularda gerekeni yapması gerekli. Kısıtlı sayıdaki futbolcular böyle motive edilmeli, sırtı böyle sıvazlanmalı...
Sıra Konyaspor maçında. Bu maçta deplasmandan galibiyetle dönmek kaymaklı kadayıf olur. Bir puanda tabi ki Konya´dan başarılı bir sonuç olur. Ama Fener galibiyeti, Göztepe galibiyeti arkasına Konya´dan 3 puan ile dönmek yakışır bu aslanlara.
70.dakikadan sonra Avrupa liginde oynanan bir maç izledik sanki. Bunun içinde her iki takım oyuncu ve teknik heyetine yürekten teşekkürler.