Mehmet KETENCİOĞLU


10 KİŞİ KALAN ANKARAGÜCÜ'NÜ DE YENEMEDİK !

Tarafsız gözle izleyene keyif veren maç Kayserispor taraftarına zulüm  oldu ...


Maç yazımıza geçmeden önce başta Elazığ,Malatya halkı olmak üzere tüm Türkiye ye geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, depremde vefat edenlere Allahtan rahmet, yaralananlara şifa diliyorum.Rabbim afatından saklasın cümlemizi.

Süper lig Cemil Usta sezonunda  Hes Kablo Kayserisporumuz 19.hafta maçında kendi sahasında Mke Ankaragücü ile çok önemli bir maça çıktı.Neden bu maç çok önemliydi 2 takımda
son iki sırada ve ligden düşebilecek en büyük aday olarak bu maça çıktılar. Karşılaşmaya hızlı başlayan Hes Kablo Kayserisporumuz da henüz 2.dakikada Pedro Henrigue 'nın attığı gol ve 2 dakika sonra Ankaragücü takımının attığı gol Cüneyt Çakır tarafından geçerli sayılırken var hakemi tarafından iptal ettirilince her iki taraf içinde sinir katsayısı arttı, gözler faltaşı gibi açıldı.
Neyseki 23.dakikada kazandığımız penaltı golüyle 1-0 öne geçince ilk yarı bitene kadar durumu idare ettik.Soyunma odasına moralli gittik.

Hes Kablo Kayserispor için kendi namı hesabına fedakarlık yaparak " taşın altındaki el benim, diğerlerinin tırnağı var" demeye getiren Berna Başkan ilk yarıdaki Kayserisporu görünce tabiki her taraftar gibi "BU İŞ TAMAM .BU MAÇTA 3 PUAN BİZİM" dedi.

Dedi ama dediğine 45. dakikadan sonra bir değil, bin pişman oldu. Top bir o kalede bir bu kalede nişadır değmiş gibi gitti geldi. Bu bunaltma neticesinde  rakip Mke Ankaragücünde ilk yarıda 4 futbolcu sarı kart görüyordu. Oh ne ala herşey Hes Kablo Kayserisporumuz lehine işleyecek derken, 2 yarının hemen başında konuk ekibin sağbeki Cebrail 2.sarıdan kırmızı kart görünce "BU DA KAYMAKLI KADAYIF " diyerek yutuyorduk...

Biz zannettikki geçen hafta Aytemiz Alanyaspora karşı 10 kişi kaldığımızda çözülen,hatta buz gibi dağılan Kayserispor gibi bir Ankaragücü takımını karşımızda bulacağız, gol sayısını 2-3 yaparak farklı galip gelerek son sıradan kurtulup rakibi alta alacağız... Tam tersi oldu bu kırmızı kart  bu sefer Ankaragücüne yaradı, uyuyan yılan uyandı 68.dakikada beraberlik golünü attı ve "ÇANAKKALE
GEÇİLMEZ" mesajını herkese okuttu. Dahası bu beraberlik golüyle çaresiz atak yapmaya çalışan Hes Kablo Kayserisporumuz da bu dakikadan sonra 5 futbolcumuz sarı kart gördü,bocalama başladı. 90+4. Dakikada konuk ekibin kullandığı serbest atış Allahtan direkte patladı da 1 puandan olmadık. 3 puan umuduyla başladık beraberliğe razı olduk.

Geçen haftaki yazımda söylediğimi tekrar ediyorum. 19 ve 22.hafta arasındaki 4 maçtan en az 7 puan alamazsak sonraki fotoğraflara bakmak bile istemeyebiliriz. Bu takım bu gayretine nasıl gol atılırı eklerse başarılı olur kanaatindeyim. Yoksa elin oğlu 10 kişi ile 1 gol atar bütün hayalleri alır götürür bizde arkadan bakarız !