Erhan KAN


HAYDİ HAYIRLISI!


  Yönetim krizi, mali çıkmaz, iç çekişmeler daha neler neler... Ama hepsine bir günlük ara. Artık ikinci yarı başlıyor ve bugün ilk maçımıza çıkıyoruz. Rakip, ilk yarının flaş takımı Medipol Başakşehir. Tek yenilgisi bile yok. Ligin zirvesinde. Hem kulüp yapılanması hem de kadrosu ile Süper Lig´in örnek kulüplerinden. İşimiz son derece zor. Rakip bu kadar iyiyken yukarıda saydığım şartlarda bir maça çıkacak olan Kayserispor´da bunların yanında kadro konusunda ciddi sıkıntılar var.

 

           ********************

   Mabiala ile Deniz Türüç sarı kart cezalısı. Samba Sow ile Alain Traore milli takımlarında. Levent Gülen ise sakat. Zaten ilk yarının bitiminden sonra Nakoulma ve Mihailoviç ile yollar ayrılmıştı. Yani ilk yarıdan tam 7 eksik. Bu oyunculara baktığımızda tamamı ilk onbir oynayan isimler. Peki bu kadar giden varken kadroya dahil edilen kimler var derseniz cevabı kocaman bir hiç olacak. Zira kulübe transfer yasağı geldi. Bugüne kadar anlaşma sağlanıp takıma katılan tek isim Güray Vural´ın lisansı çıkartılamadı.

 

           ********************

   Yani son derece zor şartlar ile bugün Başakşehir önüne çıkacak Kayserispor. Ama umut her zaman vardır. Kısıtlı kadro, kısıtlı imkanlara rağmen bugün yeniden dirilişin ilk kıvılcımı atılabilir. Neden olmasın? Tek düşüncemiz ve isteğimiz bu yönde. İstanbul´da oynanacak maç için Antalya´dan İstanbul´a geçen takımda morallerin iyi olduğu haberleri geliyor. Bu işler elbette moral ile olacak işler değil. Ama istek, arzu ve kenetlenme ile olabilir.

 

           ********************

   Sergen Yalçın ve ekibinden bugün tek isteğimiz takıma bu ruhu kazandırması. Kayserispor´un kaderi ve kendi kariyeri için bu durum son derece zor. Yani hem kulüp hem de kendisi için bugünkü maçta takıma bu ruhu aşılaması   önemli.