Necmettin ÇUHADAROĞLU


NE OLACAK BU ÇOCUKLARIN HALİ?


 

Okuyan ve hepsi cillop gibi çocuklar. Çocuk dediğime bakmayın hepsi pırıl pırıl gençler. Üzerine para verseniz gecenin bir yarısı direklere çıkartıp bayraklarınızı, afişlerinizi astıramazsınız. Elhamdülillah ?´imanlı gençler´´.

Bu gençlerin önü açılacak değil mi?

İş bulacaklar.

Boşta gezmeyecekler,  inşallah. Onlar içinde bir beyaz sayfa açılacak değil mi?

İstediğiniz gibi yetiştiremediğiniz çocuklarınızdan önce bu gençlerin işe ihtiyacı var. Ama onların babası yok, anası yok, çevresi yok. Büyük abileri de yok. Ama sığınacak bir yerleri var. O da rabbimin katı. Onlarda zaten  imanları ile bu işi götürecek kapasitedeler.

 Kısacası torpili yok.

Ne olacak halleri?

İnşallah iyi olacak.

Parti onların her şeyi.

 Ama beklentileri yok.

Çünkü onlar adam gibi adam da ondan. Bayraklar inecek, çağır gençleri.  Temizlik yapılacak, çağır gençleri. Depo temizlenecek, çağır gençleri. Slogan atılacak, çağır gençleri. Çağır çağırmasına da bu gençlerin hakları ne olacak.

Kim onlara sahip çıkacak.

Liyakat sahibi insanlar varken, böyle cevval gibi gençler varken, bunların sesini bir duyan elbette bulunur elbet.

Yedeği olmayan bir kaynak insan kaynağı.

Gençler.

Allah yollarını açık etsin.

İmanlı gençler yetişiyor elhamdülillah. Bu minvalde onlara tavsiyem çalışmaları, çalışmaları ve çalışmaları. Bakın çalışsınlar önlerinde kimse duramayacak. O gençler ki, geleceğin siyasi kişilikleri olacak. Bu davranışları bu onurlu duruşları ile de çok kişiye de ders vermiş olacaklar.

Bize sadece onlara dua etmek düşüyor. Gençlerin önlerinde bulunan abileri olarak. Ama bu abinin de onlara iş konusunda bir desteği olamayan bir abileri olarak bizimkisi sadece tavsiye olur onlara.

Referandum buyunca emeklerini esirgemeyen bu gençlerin hepsinin alınlarından öpüyorum. Onlar bu memleketin medarı iftiharı. Hepsinin eline emeğine sağlık.

Yerimiz belli.

Herkese ikram edeceğimiz çayımızda kahvemizde var.

Allaha emanet olun.

Kalın Sağlıcakla.