Ziyaretler devam ediyor

26.01.2020 12:57:00

Kayseri’nin Kocasinan ilçesine bağlı Ebiç Mahallesi’nden gelen genç çiftçiler, Çiftçi Meclisi Üyesi Abdulkadir Çelik ile birlikte Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay’ı makamında ziyaret ettiler.

BAŞKAN AKAY'A GENÇ ÇİFTÇİLERİN ZİYARETLERİ SÜRÜYOR
Kayseri’nin Kocasinan ilçesine bağlı Ebiç Mahallesi’nden gelen genç çiftçiler, Çiftçi Meclisi Üyesi Abdulkadir Çelik ile birlikte Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay’ı makamında ziyaret ettiler. Kayseri Şeker’in genç çiftçileri, Başkan Akay’a desteklerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.Sürdürülebilir Tarım adına genç çiftçilerin büyük önem taşıdığına dikkat çeken Başkan Akay, ziyaretin kendilerini hayli mutlu ettiğini belirterek, “İşini seven, sahiplenen, üreten güzel yürekli genç çiftçi kardeşlerimizi, Kayseri Şeker’de ağırlamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Tarımın geleceği olan çiftçi kardeşlerimize ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi. Ebiçli genç çiftçiler ise Kayseri Şeker’in Hüseyin Akay liderliğinde daha büyük hedeflere çok kısa sürede ulaşacağına inandıklarını belirterek, pancar tarımının sürdürülebilir olması adına var güçleriyle mücadele edeceklerini söylediler.
GÜNÜN DİĞER ZİYARETİ YAMAÇLI BELEDİYE BAŞKANI VE MECLİS ÜYELERİNDEN
Günün diğer ziyaretçileri Yamaçlı Belediye Başkanı Şaban Altıntaş, Belediye meclisi üyeleri ve Çiftçi Meclisi Üyesi Hacı Ömer Ceylan oldu. Ziyarette, Başkan Akay ile çiftçilerin, öneri, istek ve sorunları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Belediye Başkanı Altıntaş ve beraberindekiler, Kayseri Şeker’in ekonomiye, çiftçiye ve sektöre olan katkısı nedeniyle teşekkürlerini ilettiler.Başkan Akay ise Kayseri Şeker olarak, fabrikaların yer aldığı şehirlerin kalkınmasında rol sahibi olmanın öncelikli hedefleri olduğunu belirterek, “Bu çerçevede görüş alışverişinde bulunduğumuz Yamaçlı Belediye Başkanımız Şaban Altıntaş'a ve beraberinde belediye meclis üyelerine, ziyaretleri için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
 ÖZLERLİ GENÇ ÇİFTÇİLER BAŞKAN AKAY İLE BİR ARAYA GELDİ
Ziyaretlerin devamında, Yozgat’ın Boğazlıyan İlçesi’ne bağlı Özler Köyü genç çiftçileri, Başkan Akay ile makamında bir araya geldiler. Tarım ve Şeker Sektörü üzerine fikirlerini Başkan Akay ile paylaşan genç çiftçiler, sektörün geleceği üzerine bir süre karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.Başkan Akay ise genç çiftçilerin sektörü ve şirketi bu denli sahiplenmelerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, sürdürülebilir bir tarım için, ufku geniş, mesleğini koruyan ve yeni fikirleri ile şirketine rehberlik edebilecek çiftçiler ile bir araya gelip görüş alışverişinde bulunabilmenin çok değerli olduğunu ifade etti.
 OĞULCUK MUHTARI VE ÇİFTÇİLERİ KAYSERİ ŞEKER'DE
Günün son ziyaretçileri ise Boğazlıyan Oğulcuk Köyü Muhtarı Kemal Yalçın ve Oğulcuk çiftçileri oldu. Kayseri Şeker’in özellikle son 10 yılda yakaladığı başarının çiftçinin gururu olduğunu belirterek, Kayseri Şeker’in sektöre rehberlik etmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
Oğulcuk Köyü Muhtarı Kemal Yalçın ve Oğulcuk çiftçileri ziyaretin sonunda Başkan Akay’a, Oğulcuk Köyü’ne yaptırdıkları köy çeşmesinin sembolik isimliğini hediye ettiler. 



Anahtar Kelimeler: Ziyaretler devam ediyor