ZİRVENİN YOL´U

28.03.2017 11:08:00

Ligin 23.haftasında oynanan karşılaşmada Kayseri Yolspor, Esen Makina Belsinspor2u 2-0´lık sonuçla mağlup etti ve liderlik koltuğuna oturdu. Turuncu-Siyahlılar tam 4,5 ay sonra hedefine ulaştı.

 

STAT: Argıncık Stadı 1 Nolu Saha

HAKEMLER: Ömer Murat Ülger *** Ali Etlikçi *** Ahmet Ulu ***

SAHA KOMİSERİ: Zihni Nargiz

KAYSERİ YOLSPOR: Batuhan Kaya *** Batuhan Çelik *** Emre Herden *** Ümit Al *** Murat Şen *** Cemal Tavran *** Mehmet Fatih Sönmez ** (Dk.53 İhsan **) Erman Çilsal *** Mehmet Karakayon ** (Dk.53 Beytullah Özcan ****) Mehmet Kındık *** Ahmet Emin Ayata *** (Dk.80 Can Ölçer **)

ESEN MAKİNA BELSİNSPOR: Atakan Asker * Uğur Özdemir * (Dk.85 Yaşar Alak *) Cavit Alakaç ** Ebubekir Baydilli ** Berkan Akınoğlu * Cüneyt Salın * Kasım Alıcı ** (Dk.86 Abdulkadir Karakaya *) Aydemir Yavuz * Tolga Kara * A.Samet Gökdemir * Selim Yağmur **

GOLLER: Dk.56 Beytullah Özcan, Dk.67 Ahmet Emin Ayata (Kayseri Yolspor)

Süper Amatör Küme´de haftanın karşılaşmasında kazanan Kayseri Yolspor oldu. Ligin 23.haftasında zirveyi yakından ilgilendiren zorlu karşılaşma Argıncık Stadı 1 Nolu Sahada oynandı. Futbolseverlerin büyük ilgi gösterdiği karşılamayı 2-0´lık sonuçla kazanan Kayseri Yolspor liderlik koltuğuna oturdu. En son ligin 4.haftasında liderlik koltuğuna oturan Turuncu-Siyahlılar 18.hafta sonra yeniden liderlik koltuğuna oturarak kalan son 3.haftada büyük avantaj sağladı.  Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona ererken ikinci yarıda daha istekli ve arzulu olan Kayseri Yolspor 56.dakikada Beytullah Özcan´ın golü ile 1-0 öne geçti. Golden sonra dağılan Belsinspor oyunda toparlanmaya çalışırken 67.dakikasında Ahmet Emin Ayata attığı golle skoru 2-0 yaptı. Kalan dakikalarda Belsinspor baskısı sonucu değiştirmedi ve Kayseri Yolspor haftanın karşılaşmasını kazanarak aylar sonra rakibi Esen Makina Belsinspor´u liderlik koltuğunda indirdi. Kayseri Yolspor aldığı bu galibiyet ile puanını 53 yaparken, Esen Makina Belsinspor ise 52 puan ikinci sıraya geriledi.

(Haber-Foto: Memduh BORAZAN)



Anahtar Kelimeler: ZİRVENİN