ZEKİ GÜMÜŞ İLÇE GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

13.03.2015 10:08:01

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Aday Adayı Avukat Zeki Gümüş, Kayseri'nin ilçelerini ve köylerini ziyaret ederek kendisine destek aramaya devam ediyor. Önceki gün, Pazarören ve merkez köylerinden Sıradan ile Halevik köylerini ziyaret ederek ç

 

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Aday Adayı Avukat Zeki Gümüş, Kayseri'nin ilçelerini ve köylerini ziyaret ederek kendisine destek aramaya devam ediyor. Önceki gün, Pazarören ve merkez köylerinden Sıradan ile Halevik köylerini ziyaret ederek çalışmalarına devam eden Gümüş, kendisine destek istedi.

CHP'Lİ GÜMÜŞ DADALOĞLU'NUN TORUNLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Ziyaretlerde bazı açıklamalarda bulunan Gümüş, Bugüne kadar ki tecrübelerimi, birikimlerimi halkımla paylaşmak istedim. Bir hukukçu, ekonomist ve işletmeci olarak sizlere faydalı olmak için siyasete girdim ve sizlerin daha iyi yaşayabilmesi için aydın Türkiye için özgür Türkiye için yola çıktım. Siyasette gönlümüz istiyor ki iktidar olalım, bunun için yola çıktık. İki önemli parametre var. Birincisi; iktidar olursak ne yaparız, ikincisi iktidar olamazsak muhalefette kalırsak ne yaparız? Bunun yanı sıra ilerde milletvekili olursam bölgem için kayseri için ne yaparım? Eğer milletvekili olursam öncelikle evimi Ankara'ya götürmeyeceğim, Kayseri'de başında bir bay ve bir bayan olan bir ofis açacağım, belli günlerde gelip sizin sorunlarınızı orada dinleyeceğim. Bu ofis sizler için sürekli açık kalacak” diye konuştu.

"CHP'DEKİ ÖRGÜTLENME SORUNUNU ORTADAN KALDIRACAĞIM"

Mevcut örgütümün partimin sorunlarını da biliyorum bu sorunlara eğileceğim” diyen Zeki Gümüş, Cumhuriyet Halk Partisi'nde örgütlenememe sorunu olduğuna dikkati çekerek şöyle konuştu:

            CHP'deki örgütlenememe sorununu ortadan kaldıracağım. Nasıl ki AKP örgütlenebiliyor, ben de evlere mahallere kadar girip örgütleneceğim. İlçe örgütlerini destekleyeceğim, belde örgütleri için yer tayin ettireceğim. Bu konuşmalarımı kayda alın, bu benim size sözümdür. Kısmet olur da meclise gidersem bunları yerine getireceğim. Ayrıca CHP'deki halkın tabanına inememe sorununu ortadan kaldıracağım. Eskiden CHP'li olup şimdi başka partiye oy veren insanların tekrar gönlünü kazanacağım, halkla kucaklaşacağım. Kadınlara yönelik çalışmalar yapıp, bütün kadınları örgütleyeceğim ve kadın akademisi oluşturacağım. Gençlerin siyasete aktif katılması için ve partiye dinamizm kazandırılması için çalışacağım.”

"BİZİM İKTİDARIMIZDA ÇİFTÇİNİN BİR EKMEĞİ İKİ OLACAK"

Ülke genelinde CHP'nin yaş ortalamasının 60 olduğunu da dile getiren Gümüş; Bu rakam MHP'de 63, AKP'de ise 42. Eğer ben CHP'nin yaş ortalamasını 40'a indirirsem, halka inmişiz demektir. Bunu yapabilmek için gençleri de örgütlememiz, onlara yönelik akademiler açmamız lazım.  Örgütlenmelerle aradaki diyalogu güçlendireceğiz. Akkışla gibi bir kaleyi diyalog kuramadığımız için kaybettik. Her şeyden önce bir hukukçuyum. İktidar olursak tarımsal kalkınma ve sanayi konusunda çıkacak yasaların takipçisi olacağım. Çiftçi refaha kavuşacak, bir ekmeği iki olacak. Sanayi kümelenmeyecek, böylelikle köylere göç başlayacak. İktidar olamaz muhalefette kalırsak elim kolum bağlı oturmayacağım. İktidarı kovalayacağım, her köşede sıkıştıracağım, yasa tasarısı sunacağım. Bunlarla ilgilenmezlerse o meclis kürsüsünü başlarına yıkacağım. Ancak biz kavgadan, şiddetten yana değiliz. Bizim yolumuz sevgi yolu”diye konuştu.