ZEHİR ZEMBEREK SORULAR!

2.05.2017 09:27:29

Milliyetçi Hareket Partisi Melikgazi İlçe Başkanı Ertuğrul Yücebaş, AK Parti Kayseri İl başkanlığı hakkında zehir zemberek ifadeler kullandı. Sosyal medya hesabından önemli sorular sıralayan Yücebaş, ayrıca dönemin Valisi Orhan Düzgün, Mehmet Özhaseki, Mu

Ak Parti İl başkanı Hüseyin Cahit Özden´e çok önemli sorular sıralayan MHP Melikgazi İlçe Başkanı Ertuğrul Yücebaş, çok konuşulacak iddialarda bulundu. Sosyal paylaşım hesabından ? Aylar önce paylaşmıştım bu fotoğrafı? başlığı ile alt altta sorular sıralayan Yücebaş´ın özellikle AK Parti İl Başkanı Cahit Özden´e ?Çevrenizdeki kriptolar kim?? sorusu dikkat çekti.

İşte facebook hesabından bir biri ardına soru sıralayan ve cevap arayan Ertuğrul Yücebaş´ın o paylaşımı:

 ?Aylar önce paylaşmıştım bu fotoğrafı. Kayseri eski Valisi Düzgün´ün ve orada bulunanların düzgün oturmadığını ima ederek orada bulunanların tamamına atıfta bulunmuştum. Vali Düzgün de 15 Temmuz´dan sonra ihraç edilmişti. Birilerinin telkin ve talebiyle vilayet kadrosunu düzdü. Sayın vali Düzgün. Yanına aldığı Özel Kalem Müdürü, Basın Yayın Müdürü, Protokol Sorumlusu, Mali ve İdari İşler Müdürü, Sosyal Projeler Sorumlusu FETÖ/PDY suçu iddiasıyla tutuklanıp Cezaevine kondu. Şimdi soruyoruz Sayın AKP Kayseri il başkanı Sayın Özden´e; Yukarıda bahsi geçen ve vali Düzgün e önerilerek Vilayette kadrolaşan bu isimleri vali Düzgün e kim önerdi ve kimlerin referansı ile alındılar. Valilik makamının cephe çevre kuşatılmasına, valilik makamı başkalarının eline geçmesine kim yada kimler referans oldu ,şimdi yine soruyorum ,Sayın Özden etrafınızdaki ,çevrenizdeki kriptolar kim.? Eski AKP il başkanı Dengiz döneminde yerleştirilen ,referans olunan kripto FETÖ cüler kim.? Eski AKP il başkanı kimin kasası idi bilginiz var mı? Bu kasada kimler para topluyordu amaç neydi? Kayseri´de bunca kripto varken ve sizlerle iç içeyken içerde veya sorgu geçiren veya yurt dışına kaçan kaç tane AKP üyesi FETÖ cü var sayıyı açıklar mısınız. Belediyeleriniz de kaç kişi FETÖ kapsamında görevine son verilmiştir kimlerin aracılığı ile bunlara kadro verilmiştir bunlar kimlerdir. Belediye ve belediyelerde kaç meclis üyesi FETÖ ile irtibatlıdır.? 2013 ten buyana belediye arazi ihalelerini kaç FETÖ cü almış veya yardımcı olunmuş mudur? Bu arazi ihalelerini alan FETÖ cülerden kaç tanesi yurt dışındadır ve parti üyelikleri hala devam etmekte midir? Üyeliği düşürülen FETÖ cü varsa bunların sayısı ne kadardır. Sayın Özden Kamuoyunun merak ettiği bu soruların cevabı var mıdır, gerçekler nelerdir.??

 



Anahtar Kelimeler: ZEHİR ZEMBEREK SORULAR