ZAMAN GERİYE AKIYOR!

29.04.2015 10:41:08

33 yıldır saatçilik yapan İbrahim Çimen, cep saatinin daha çok satıldığını belirterek, Zaman artık geriye akıyor” dedi.

 

 

 

 

 

 

12 yaşından beri saatçilik yapan İbrahim Çimen, vatandaşların en çok cep saatine ilgi gösterdiğini belirtti. Cep saatlerini Almanya'dan getirdiğini söyleyen Çimen, Cep saatinin hastaları ayrı. Ben saati alayımda kullanmasam da evimin bir köşesinde dede yadigarı gibi dursun diyorlar. Saat zaten artık ihtiyaç değil, aksesuar oldu” diye konuştu.

 

Almanya'dan gelen saatler daha iyi”

 

Almanya'dan gelen saatlerin burada daha değerli olduğunu ifade eden Çimen, Almanya'da ki saatlerin hem fiyatı uygun hem de saatler temiz. Buradaki arkadaşlar saat tamirini bilsin bilmesin oynamayı çok seviyor. Saatin küçük bir arızası da olsa bunu çok büyük sorun haline getiriyorlar. Ancak Avrupa'da tamir olmadığı için, bozulan saati kaldırıp kenara koyuyorlar. Ben de bunları tamir edip satışa sunuyorum” şeklinde konuştu.  

Satış yok, tamir var!

 

Tamir edemeyeceğim saat yok diyen Çimen, Kayseri'de yapılamayan ne kadar saat varsa ben hepsini yapabilirim. Cep, kol veya duvar saati hiç fark etmez.  Saat satışı çok olmuyor. Daha fazla tamir yaptırıyorlar. Cep saati modeli ne kadar çok olursa, satış da o kadar fazla oluyor” ifadelerinde bulundu.

Haber: Dilek Bolat



Anahtar Kelimeler: ZAMAN GERİYE AKIYOR!