YÜREĞİMİZE KOR DÜŞTÜ!

7.09.2015 11:28:51

Diyarbakır´ın Sur ilçesinde teröristlerin saldırısında şehit düşen Muzaffer Can Ersoy´un baba evinde acı haber sonrası feryatlar yükseldi.


Özel harekat polisi Muzaffer Can Ersoy´un acı haberi Kayseri´deki baba evine çabuk ulaştı. Ersoy´un Bünyan ilçesinde bulunan baba evinin bulunduğu apartmana iki Türk bayrağı asıldı. Acı haberi alanlar baba Paşa ve anne Ayşegül Ersoy´a taziye ziyaretine gelirken, özel harekatçı polisler de aileyi yalnız bırakmadı.

/resimler/2015-9/7/1130502684711.jpg
Şehidin eşi Esra Ersoy ve altı aylık kızı Zeynep´in baba evine gelmesiyle feryatlar daha da yükseldi. İlk şark görevi Diyarbakır olan şehit polis Ersoy´un ağabeyinin de Yozgat´ta polis memuru olduğu öğrenildi. 

 Diyarbakır´da şehit olan Muzaffer Can Ersoy´un hem kardeşi hem meslektaşı olan Mustafa Ersoy´un, babası Paşa Ersoy ile kucaklaşması taziyeye gelenleri ağlattı. 

/resimler/2015-9/7/1131404406700.jpg
Şehit özel harekat polisi Muzaffer Can Ersoy´un Bünyan ilçesindeki baba evine ilk olarak AK Parti Kayseri milletvekilleri Kemal Tekden ve Havva Talay Çalış, ardından MHP Kayseri Milletvekili Süleyman Korkmaz taziye ziyaretine geldi.
Yozgat´ta polis olan şehidin kardeşi Mustafa Ersoy da baba evine öğleden sonra geldi. Küçük oğlunun geldiğini gören baba Paşa Ersoy oturduğu yerden oğluna doğru koştu. Baba Ersoy, ´´Ağabeyini kaybettik oğlum´´ diyerek Mustafa Ersoy´a sarılıp ağladı.



Anahtar Kelimeler: YÜREĞİMİZE DÜŞTÜ