Yücebaş yeniden aday

5.01.2017 10:07:23

Milliyetçi Hareket Partisi Melikgazi İlçe Başkanı Ertuğrul Yücebaş, 8 Ocak 2017 Pazar günü yapılacak olan 12. olağan kongresinde yeniden aday olacağını söyledi.

MHP Melikgazi İlçe Başkanı Ertuğrul Yücebaş, ilçe başkanlığında düzenlediği basın toplantısında adaylığı hakkında konuştu. Türkiye´de yaşanan terör saldırıları hakkında da konuşan Yücebaş şunları söyledi; ?´Türkiye karanlık bir tüneldedir. Acilen bu karanlık tünelden atılacak adımlarla çıkarılmalıdır. Vatanımızın yegâne umudu ve son kalesi Milliyetçi Hareket Partisi´nin ve liderimiz sayın Dr. Devlet Bahçeli´nin yanında yer alarak lider, teşkilat ve doktrin ilkesinden taviz vermeden hem ülkeme hem de şehrime siyaset ve insanî olarak katkı sunmak için buradayım. Mensubu olmaktan şeref duyduğum, Milliyetçi Hareket Partisi´nden 8 Ocak 2017 Pazar günü yapılacak olan 12. Olağan kongrede Melikgazi İlçe Başkanlığına yeniden aday olduğumu açıklıyorum.´´ 

Başkan Ertuğrul Yücebaş, Milliyetçi Hareket Partisi´nin varlığını, üç hilalli sancağını Melikgazi´nin her alanında dalgalandırmak için kararlı olduğunu da sözlerine ekledi. (Haber:Türkân Coşkun)



Anahtar Kelimeler: Yücebaş yeniden aday