YOZGAT BAĞIMSIZ MİLLETVEKİLİ ADAYI LÜTFULLAH KAYALAR´DAN GAZETECİLER CEMİYETİNE ZİYARET

22.10.2015 10:22:01

Yozgat Bağımsız Milletvekili Adayı Lütfullah Kayalar, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ´ı makamında ziyaret etti.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, "Geçmişte devletin her türlü kademesinde görev yapmış böyle tecrübeli bir devlet adamını cemiyetimizde ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Seçim çalışmalarınızda başarılar diliyoruz" dedi.
Ziyarette konuşan Yozgat Bağımsız Milletvekili Adayı Lütfullah Kayalar da, "Bize böyle bir imkan verdiğiniz için teşekkür ederiz. Kayseri Anadolu´nun en büyük şehirlerinden birisidir. Sizlerle burada birlikte olmaktan çok memnuniyet duyuyorum. Bizim 1 Kasım seçimleri ile ilgili olarak bağımsız milletvekili adayı oldum. Çalışmalarımızı devam ediyoruz. Şuana kadar gördüğümüz Yozgat´ın her tarafında gördüğümüz kadarıyla büyük bir sevgi ve muhabbet ile karşılanıyoruz. Buda siyaset yapan bir insan için güzel bir olay.Bugün ki tabloya baktığımız zaman Yozgat´tan bir bağımsız milletvekili çıkacak gibi duruyor" ifadelerini kullandı.
Kayalar, "Yozgat 5 dönem milletvekili yaptığım yer. Aktif siyasete yeniden başlangıç yapıyorsam, buranın Yozgat olması gerekiyordu. Vatandaşlarımız takdir ederse Yozgat için çalışacağız. Yozgat´ın asli meseleleri birikmiş. Bugün yeniden aktif siyasete bütün görevleri yapan bir siyasi olarak aday olmamızın nedenlerinin başında gelen sadece Yozgat milletvekilliği değil, Allah kısmet ederse Türkiye´de ki bu siyasi tıkanıklığın önünün açılması için, Türkiye´de artık bütün seçmenin çok büyük bir çoğunluğunun ifade ettiği yeni bir oluşumun olmasına önderlik edebilmektir. Bağımsız milletvekili olarak mecliste yer alabilirsek Yozgat meseleleri ile birlikte hedefimiz Türkiye´nin özlediği bir siyasi oluşumu oluşturmaktır" diye konuştu.