YOK ARTIK!

9.10.2014 09:53:53

Kayseri'de özel bir hastanede ortaya çıkan görüntüler, Yok artık daha neler” dedirtti. Doktor, yaşlı hastayı İkinci kez muayene edemem” diyerek geri çevirdi.

 Kayseri’de özel bir hastanede çekilen ve sosyal medyada paylaşan görüntüler, “Pes” dedirtti. 86 yaşında olduğu öğrenilen yaşlı bir kadının ayağının kırılması üzerine oğlu tarafından özel bir hastaneye götürüldü.  Özel hastanede yaşlı kadından 140 lira alçı parası istenmesi üzerine, oğlu Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gitmeyi tercih etti. Ayağının alçıya alınması sonrasında ağrılarınının devam ettiğini ifade eden yaşlı kadın, bu kez özel hastanenin yolunu tuttu.

  Yakınları tarafından 140 lira para istenilen özel hastaneye ikinci kez getirilen kadın, doktordan beklenmedik bir tepki aldı… Sosyal medyada yer alan kamera kaydında, doktor daha önce kendisini tercih etmeyen hastayı bu defa muayene etmeyeceğini söyledi. "Aynı hastaya ben iki sefer neden bakayım. Siz bizim hastanemizi tercih etmediniz, devlet hastanesine gittiniz. " dedi.

 Hipokrat yemini eden doktorun bu tavrı büyük tepki topladı.

  Ortaya çıkan bu görüntülerin ardından, Sağlık Müdürlüğü’nün soruşturma başlatıldığı bildirildi. (Bekir Aslantaş)

 SAĞLIK BAKANLIĞINDAN AÇIKLAMA: - ‘ÖZEL HASTANEDE YAŞLI HASTAYA BAKILMADIĞI’ İDDİASI İÇİN SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Sağlık Bakanlığı, “Kayseri’de Özel Hastanede Skandal” başlığı ile yayınlanan haberlerde yer alan "Özel hastaneye giden yaşlı bir hastaya bakılmadığı" yönündeki iddialar üzerine soruşturma başlatıldığını açıkladı.
Konuya ilişkin bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, “Bugün bazı medya organlarında “Kayseri’de Özel Hastanede Skandal” başlığı ile yayınlanan haberlerde yer alan "Özel hastaneye giden yaşlı bir hastaya bakılmadığı" yönündeki iddialar üzerine Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatılmıştır” denildi.