YOK ARTIK ZİYA EREN

5.04.2016 09:23:54

Ziya Eren, aynı zamanda futbol akademisi olan Admira Wacker Kulübü´nü satın almak için görüşmelere başladığını söyledi

Kayseri Erciyesspor Kulüp Başkanı Ziya Eren, geçtiğimiz günlerde İngiltere İkinci Lig takımlarından Crawley Town´ı satın alarak hem Türkiye´de hem de İngiltere´de uzun süre spor kamuoyunu meşgul etmişti. Ziya Eren, bu kez farklı bir ülkede kulüp almak için kolları sıvadı. Üstelik bu kez hedefinde Avusturya Bundesliga takımlarından Admira Wacker bulunuyor. Ziya Eren, bu konuda yaptığı açıklamada Avustuya Kulübü yetkililileri ile görüşmelerin başladığını şu anda ön görüşmelerin sürdüğünü ve kısa süre içinde tüm gelişmelerin netlik kazanacağını söyledi. Eren, Avusturya Bundesliga´da 4. sırada bulunan Admira Wacker takımının aynı zamanda bir futbol akademisi olduğunu söylerken, ´´Bu durum satın almaya daha sıcak bakmamazı sağladı. Belli bir plan ve hedef doğrultusunda ilerliyoruz. Bu hedefler doğrultusunda hem bir futbol akademesi hemde Avusturya´nın köklü bir kulübü olması nedeniyle Admira Wacker´e sıcak bakıyoruz. Görüşmeler başladı. Kısa zaman içinde önemli gelişmeler yaşanabilir´´ dedi. FC Admira Wacker, 1905 yılında Avusturya´nın Maria Enzersdorf kentinde kurulmuş bir futbol kulübü. Avusturya Bundesliga´da mücadele ediyor ve 29. haftası geride kalan ligde 43 puan ile 4. sırada bulunuyor. Kırmızı-Siyah-Sarı renklere sahip olan kulüp Avrupa Ligi´ne katılabilmek iddiasını sürdürüyor.  Önemli bir taraftar potansiyelide barındıran Avusturya temsilcisi maçlarını 12 Bin kişilik Trenkwalder Arena´da oynuyor.

İNGİLTERE´DE HEDEFİ AÇIKLADI

Ziya Eren, uzun uğraşlar sonunda aldığı İngiltere İkinci Lig takımlarından Crawley Town ile ilgili olarak ise hedeflerinin ilk etapta Championship´e yükselmek olduğunu söyledi. Eren, ´´İngiltere´de bu işler çok daha farklı. İlk etapta hem ligi hem kulübü tanımaya çalıştık. Gerekli fizibilite çalışmalarını yaptık. Gerçekçi bir hedef koyduk. İlk olarak İngiltere Birinci Ligi´ne yükselmek istiyoruz. Ardından ise kulübün hedefi kesinlikle Championship olacak. Yani ingiltere Premier Lig´in bir altı. Ondan sonra yapılanmamızı tamamlayıp farklı hedefler koyabiliriz´´ dedi.

ERCİYESSPOR DÜŞMEYECEK

İngiltere´nin ardından Avusturya´da kulüp almak için harekete geçen Kayseri Erciyesspor Kulüp Başkanı Ziya Eren, Erciyesspor ile ilgili önemli açıklamalarda da bulundu. Ara transferde takımın ligde kalması için gerekli adımların atıldığını, gerekli transferlerin yapıldığını söyleyen Eren, ´´Şanssız sonuçlar aldık. Bu konuda elimizden birşey gelmiyor. Çok iyi oynadığımız maçlarda puanlar kaybettik. Sait Karafırtınalar´ın gelmesi ile takım yeniden kazanmaya ve puan almaya başladı. Bu devam edecek. Bundan sonraki haftalarda ligde kalacak sonuçları alacağımıza inanıyorum.?kimes merak etmesin Kayseri Erciyesspor, bu sezon ligde kalacak´´ dedi.



Anahtar Kelimeler: ARTIK ZİYA EREN