YILIN AHİSİ KAFTANINI GİYDİ

25.12.2014 10:43:17

Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği'ne (KESOB) bağlı odaların genel sekreterlerine Müthiş Takımların Sırları ve Takım Ruhu” konulu eğitim semineri düzenlendi.

Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ne (KESOB) bağlı odaların genel sekreterlerine “Müthiş Takımların Sırları ve Takım Ruhu” konulu eğitim semineri düzenlendi. Seminer öncesi, hacda olduğu için kaftan giydirilemeyen yılın Ahisi Abdullah Özdinbayazıt’a KESOB Başkanı Ahmet Övüç tarafından kaftanı giydirildi.

 

KESOB binasında düzenlenen seminere KESOB Başkanı Ahmet Övüç, Ticaret İl Müdürü Alaaddin Fırat, yılın Ahisi Abdullah Özdinbayazıt ve KESOB’a bağlı odaların genel sekreterleri katıldı. Ahilik haftası sırasında hac vazifesini yerine getirdiği için kaftanı girdirilemeyen yılın Ahisi Abdullah Özdinbayazıt’a KESOB Başkanı Ahmet Övünç, kaftanını giydirip plaketini takdim etti.

 

  KESOB Başkanı Ahmet Övüç, Kayseri bakırcı esnafı Ömer Tüfekçi’ye de onur belgesi verdi. Onur belgesini verirken konuşan Ahmet Övüç “Kayseri Demirciler Odası’ndan bakırcı esnafı Ömer Tüfekçi’ye onur belgesi veriyoruz, çünkü yaptığı meslek unutulmaya yüz tutmuş bir meslektir. Bu mesleklere kakkettiği değeri vermemiz gerekiyor”dedi.

   Tören sonrası odaya bağlı genel sekreterlere “Müthiş Takımların Sırları ve Takım Ruhu” konulu eğitim semineri verildi.

Haber: Ayşenur Sarıkaya