YILIN BRONZ BAYİ ÖDÜLÜ İNCİROĞLU´NA

25.02.2017 10:00:56

Fiat, 2016 yılının performansı ile öne çıkan bayilerini ödüllendirdi. Fiat Kayseri Bayisi İnciroğlu Otomotiv, markanın bu yıl ikinci kez belirlediği ?Yılın Yıldız Bayileri´ kapsamında ?Bronz Bayi´ ödülünün sahibi oldu.

En yüksek puanı alan 3 bayiden birisi olma başarısı gösteren İnciroğlu Otomotiv, ödüllerini 24 Şubat Cuma günü düzenlenen törenle Tofaş CEO´su Cengiz Eroldu ve Fiat İş Birimi Direktörü Altan Aytaç´ın elinden aldı.
Fiat markası 2015 yılında başlattığı ?Yılın Yıldız Bayi?leri ödülleriyle Türkiye´deki tüm bayilerini sergilediği performansa göre ödüllendiriyor. Yıldız bayiler müşteri memnuniyeti, pazar payı, satış sonrası hizmetler, kurumsal standartlar gibi kriterler ile belirleniyor.
İnciroğlu Otomotiv, 2016 yılında gösterdiği başarılı performansla ?Yılın Yıldız Bayi´leri seçmelerinde ?Bronz Bayi´ ödülüne layık görüldü. Müşteri memnuniyeti, pazar payı, hizmet kalitesi gibi bir çok kriterde en iyi performanslardan birini sergileyen İnciroğlu Otomotiv, bir önceki yıla göre pazar payı oranını yüzde 21 artırırken, yüzde 95,4 puan ile bölgenin en iyi müşteri memnuniyeti skorlarından birini elde etti.
Yıllık değerlendirme kapsamında tüm Fiat bayileri arasında en yüksek puanı alan 3 bayiden biri olma başarısı gösteren İnciroğlu Otomotiv için 24 Şubat Cuma günü bir ödül töreni düzenlendi. Kayseri´de düzenlenen ödül töreninde Tofaş CEO´su Cengiz Eroldu, Fiat İş Birimi Direktörü Altan Aytaç, Fiat Satış Direktörü Mahmut Karacan, Fiat Satış Sonrası ve Yedek Parça Direktörü Hüseyin Şahin, İnciroğlu Yönetim Kurulu Başkanı Vedat İnciroğlu ve İnciroğlu Otomotiv Genel Müdürü Cihat Alagöz ile tüm satış ve servis personelleri hazır bulundu.
Kayseri Fiat bayisi, İnciroğlu Otomotiv´i gösterdiği performanstan ve başarılı iş grafiğinden dolayı kutlayan Tofaş CEO´su Cengiz Eroldu, tüm personele teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.