YILDIZ, RESMEN GEÇTİ

26.05.2015 10:39:36

Milliyetçi Hareket Partisi'nden istifa eden ve bağımsız kalan Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, dün düzenlenen törenle AK Parti'ye geçti.

 

  

  2014 yerel seçimlerinde MHP'den Sarıoğlan İlçesi Belediye Başkanlığı görevine seçilen Yıldız, geçtiğimiz günler içinde noter kananıyla partisinden istifa ettiğini duyurmuştu. Düne kadar bağımsız kalan Yıldız, AK Parti'nin Özel İdare Kültür Merkezi'nde düzenlediği Mayıs Ayı İstişare Toplantısı'na katıldı ve burada gerçekleştirilen törenle AK Parti'ye katıldı. Yıldız'ın rozetini Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan taktı.Yalçın Akdoğan partilerine katılan  Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız'ı ve meclis üyelerini  tebrik ederek  hayırlı ve uğurlu olsun. ”dedi.

Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız ise  Bu kutlu davaya katıldığımdan dolayı mutluyum. İnsana insan olduğu değeri vereceğime söz veriyorum. Sizlerle birlikte sizlerin huzurlarınızda söz veriyorum. Bundan sonra daha iyi hizmet vermeye geldik. Ahirette Allah'ın huzuruna çıktığın zaman hangi partiliydin diye  hesaba çekilmiyorsun  çalışmanla hesaba çekiliyorsun. Bizler çalışmak için bu partiye geçtim. Allah yar ve yardımcımız olsun. Allah utandırmasın” dedi. Programa 3 meclis üyesinin yanı sıra diğer partilerden de katılım oldu.



Anahtar Kelimeler: YILDIZ RESMEN GEÇTİ