YILDIZ AYHAN`DAN BAŞKAN ÇELİK`E ZİYARET

5.05.2015 17:20:39

Kayseri`nin yetiştirdiği en önemli sanatçılardan Ahmet Gazi Ayhan`ın kendisi gibi sanatçı olan eşi Yıldız Ayhan, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik`i makamında ziyaret etti.



Büyükşehir Belediyesi`nin Kayseri türküleri eşliğinde turizm değerlerini tanıtmak amacıyla başlattığı klipli tanıtım kampanyası çerçevesinde Gesi Bağları türküsünü seslendirmek için Kayseri`ye gelen sanatçı Ayhan, Başkan Çelik`e `hayırlı olsun` diyerek, "1955 yılından beri Kayseriliyim. Kayseri`de çok güzel şeyler oluyor. Bundan 4 yıl önce de davet etmişlerdi ve buraya gelmiştik. Kayseri`yi devamlı takip ediyorum. Size de yeni görevinizde başarılar diliyorum. Tanıştığıma çok memnun oldum, dualarımız sizinle. Böyle bir projede olmaktan dolayı da mutluyum" dedi.
Yıldız Ayhan`ın kızı Nurdan Ayhan da annesinin hasta olmasına karşın Kayseri`den gelen davet üzerine yataktan kalkıp çekim yapmaya geldiğini söyleyerek sanatçının Kayseri`ye olan düşkünlüğünü gözler önüne serdi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de sanatçı Yıldız Ayhan`a teşekkür ederek, "Davetimizi kırmayıp buralara kadar geldiğiniz için teşekkür ederim. Gesi Bağları türküsü eşliğinde tüm Kayseri`yi anlatacak bu klipte Yıldız Abla olmazsa olmazdı. Projenin bir yanı eksik kalırdı. Sizi yıllar sonra Kayseri`de görmekten çok mutlu olduk" diye konuştu.