YILDIZ VE KARAYEL´DEN TARİHİ MİTİNGE DAVET!

31.03.2017 17:13:59

Enerji ve Tabi Kaynaklar eski Bakanı ve Ak Parti Kayseri milletvekili Taner Yıldız, Ak Parti milletvekili İsmail Emrah Karayel ile 16 Nisan´da yapılacak referandum öncesi Hunat mahallesi çarşı esnafını ziyaret ederek, hem ?Evet´ oyu istedi hem de 2 Nisan

Enerji ve Tabi Kaynaklar eski Bakanı ve Ak Parti Kayseri milletvekili Taner Yıldız, Ak Parti milletvekili İsmail Emrah Karayel ile 16 Nisan´da yapılacak referandum öncesi Hunat mahallesi çarşı esnafını ziyaret ederek, hem ?Evet´ oyu istedi hem de 2 Nisan Pazar günü cumhuriyet meydanında Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve başbakan Binali Yıldırım´ın katılımlarıyla gerçekleştirilecek olan tarihi mitinge vatandaşları davet etti.

 

HUNAT ESNAFINI ZİYARET ETTİLER

Ak Parti´de 16 Nisan´da yapılacak olan referandum öncesi çalışmalar yoğun olarak devam ediyor. Enerji ve Tabi Kaynaklar eski Bakanı ve Ak Parti Kayseri milletvekili Taner Yıldız, Ak Parti milletvekili İsmail Emrah Karayel ile Hunat Mahallesi esnafını ziyaret ederek referandum çalışmaları hakkında vatandaşlara bilgi verdi. Esnaf ziyaretine Melikgazi Belediye başkanı Memduh Büyükkılıç ve Ak Parti Melikgazi ilçe başkanı Sami Kadıoğlu ile çok sayıda partili katıldı.

YILDIZ: ?PAZAR GÜNÜ CUMHURİYET MEYDANINI DOLDURACAĞIZ?

Ziyaret sonrası konuşan Enerji ve Tabi Kaynaklar eski Bakanı ve Ak Parti Kayseri milletvekili Taner Yıldız, ?Bugün esnaflarımızla 16 Nisanla alakalı gelişmeleri hep beraber değerlendiriyoruz. İnşallah Pazar gününki Sayın Cumhurbaşkanımızın ve başbakanımızın geleceği mitinge çok ciddi bir rağbetin olduğunu şimdiden vatandaşlarımızla paylaştık. 16:30 civarında Cumhuriyet meydanını dolduracağız. 15 Temmuz´u andıran bir havanın olduğunu gördük. Herhangi bir parti ayrımı yapmaksızın Kayseri meydanını dolduracak Kayserili vatandaşlarımızın hem cumhurbaşkanımızı hem de başbakanımızı iyi bir şekilde ağırlayacağını yakışır bir şekilde de teşkilatımız bu programı gerçekleştireceğine inanıyoruz? dedi.

YILDIZ: ?BÜYÜK BİR ORANLA İNŞALLAH ?EVET´İ KAYSERİ´DE ÇIKARTACAĞIZ?

Referandum çalışmaları hakkında da bilgiler veren Yıldız, ?Esnafımızla ?Evet´ ve ?Hayır´ı özellikle son iki haftaya girdiğimiz dönemde insanların fikirlerini özgür bir şekilde ifade edebilmiş olmalarını çok olumlu bir konu olarak değerlendirdik. ?Hayır´ diyecekler hayırlarını söylüyorlar. ?Evet´ diyenlerde gerekçelerini söylüyorlar.  İnşallah Kayseri her zaman olduğu gibi Ankara´nın ve Türkiye´nin siyasi gücünü omuzlayan ve pozitif yönde davranan tavrını ?Evet´lerle bir kez daha gösterecektir. Büyük bir oranla inşallah ?Evet´i Kayseri´de çıkartacağımıza inanıyorum. Hedeflerimizde belli zaten ortada? diye konuştu.

KARAYEL: ?17 NİSAN SABAHI BÜYÜK TÜRKİYE´NİN VE YENİ TÜRKİYE´NİN İLK ŞAFAĞI OLACAK?

Ak Parti milletvekili İsmail Emrah Karayel ise, ?Gerek ilçelerimizde gerek şehir merkezimizdeki çalışmalarımız devam ediyor. Bugünde sayın bakanımız Taner Yıldız ile birlikte Kayserimizde meydanda esnafımız ile bir araya geliyoruz. Bu görüşmeler sırasında gerek ?Evet´ gerekse ?Hayır´ fikrinin net bir şekilde ifade edilebildiğini görüyoruz. Kararsız olan arkadaşlarımızın hemşerilerimizinde aynı şekilde kafasına takılan hususları sorması bizi son derece memnun ediyor. Bu süreçler içerisinde zaman geçtikçe kararsızların sayısının azaldığını ?Evet´ oylarının oranının gittikçe arttığını görüyoruz bu son derece güzel bir şey. Kayserimiz her zaman olduğu gibi kendine yakışan bir oranı çıkaracağını bir kez daha gösteriyor. İnşallah sayın cumhurbaşkanımızın ve başbakanımızın birlikte Pazar günü gerçekleştirecekleri mitingle birlikte Kayseri´de bunu taçlandırmış olacak.  Ve ondan çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek. Gerek Türkiye´mizde gerek Kayserimizde yüksek bir ?Evet´ oyu çıkacağına inanıyoruz. Bunu da sahada görüyoruz. Dolayısıyla büyük Türkiye için yeni Türkiye için güçlü Türkiye için herkesin can atarak 16 Nisan´ı beklediğini görüyoruz. 17 Nisan sabahı büyük Türkiye´nin güçlü Türkiye´nin yeni Türkiye´nin ilk şafağı ilk sabahı olacak? ifadelerini kullandı.

(Kurum Haberi)