YILDIZ VE ELİTAŞ SEÇİM ÇALIŞMALARINI GESİ´DE SÜRDÜRDÜ

26.10.2015 08:49:59

AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı ve Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız, seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Mustafa Elitaş ile beraber Yeşilyurt Mahallesi´ni ve Gesi Cumhuriyet Mahallesi´nde bulunan pazar ye


İlk olarak Yeşilyurt Mahallesi´ni ziyaret eden AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı ve Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız ve AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Mustafa Elitaş, mahalle sakinleri ile sohbet ederek sıkıntılarını dinledi. Burada düzenlenen mahalle toplantısında konuşan AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Mustafa Elitaş, "CHP ile yaptığımız 1 aylık görüşmede iyi niyetli bir gayret gösterdik. Bizim seçmenimize ve CHP´nin seçmenine sorduk. CHP´ye oy vermiş 11.5 milyon seçmenin 10 milyonu AK Parti ile koalisyon kurarsan ?biz sana küseriz´ dedi. AK Parti´ye oy vermiş 18.5 milyon seçmenin 17 milyonu da eğer ?CHP ile koalisyon kurarsanız, biz size küseriz´ dedi. Bu koalisyonun olması ömrünün çok kısa olması anlamına geliyor. Eğer seçmen AK Parti ile CHP koalisyonu vermiş olsaydı başka şekilde davranırdık. Biz böyle bir koalisyonun ömrünün uzun olmayacağını ve huzur getirmeyeceğini, Türkiye´de ki kaybolan istikrarı yeniden ortaya koymayacağını gördüğümüzden dolayı her iki partide de olmayacakları gördük" dedi.
AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı ve Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız da, "Biz askeri darbelerin oyları ile buraya gelmedik. Biz Türkiye´yi dışarıdan yönetenlerin oyları ile gelmedik. Biz muhtarı ile, çobanı ile, çiftçisi ile, sanayicinin, emeklilerin oyları ile buralara geldik. Biz geldiğimiz de mıcır Türkiye´de ilk defamı bulundu. Yüzyıllardan beri dağlar ve taşlar mıcırla dolu. Niçin bu yollar yapılmadı? Karayollarının önünde araçlar dururdu ama hiçbir iş yapmazdı. Peki ne oldu da bunlar yapıldı. Biz bir yerde gömümü bulduk. Bir yerde hazine mi bulduk. Bir yerde toplu altın mı bulduk. En önemli kaynağımız olan insan kaynağımızı ve başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ı ve genel başkanımız Ahmet Davutoğlu´nu bulduk" ifadelerini kullandı.
Yıldız ve Elitaş, mahalle ziyaretinin ardından Gesi Cumhuriyet Mahallesi´nde bulunan pazar yerini ziyaret ederek, esnaflar ile sohbet etti.