YIILDIZ, "SARIOĞLAN´A ZARAR VERMEYİN

20.03.2017 13:06:24

Başkan Yıldız "Kim bana ve Sarıoğlan´a zarar veriyorsa, yasal haklarımı kullanacağım"dedi.

Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, kendisine halen iftira atan, kumpas kurmaya devam eden, basın yolu ile ilçeye zarar verenlere seslenirken ?Bana zarar verin ama Sarıoğlan´a artık zarar vermeyin´ uyarısında bulundu. Başkan Yıldız ??Kim bana ve Sarıoğlan´a zarar veriyorsa, yasal haklarımı kullanmaktan çekinmeyeceğim´ diye konuştu.

Her kamu görevlisi ve belediye başkanının görev yaptığı süre içinde birçok iftira ve kumpasla karşı karşıya kaldığına, yargılandığına dikkat çeken Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, kendisinin de geçen üç yıllık süre içinde benzer nedenlerle soruşturma geçirdiğine dikkat çekti. Başkan Yıldız,  adalete güvendiğini, hiç kimsenin de yargıdan korkmamasını dile getirerek şunları söyledi.

?Göreve geldiğim günden bu güne, yapılan ve atılan iftira, kurulan kumpaslar, yolsuzluklar, haksızlıklarla mücadele ettim. Bu nedenle olmadık olumsuzluk, haksızlık, suçlamalarla karşı karşıya kaldım. Kimsenin almadığı riski alarak, Sarıoğlan´ın kalkınması için bazı yatırımlar yaptım. Elbette bu yatırımlar birilerinin uykusunu kaçırdı, haksız kazancını düşürdü. Zaten şahsıma yönelik iftiralar göreve geldikten kısa bir süre sonra birilerinin musluğunu kesmemle başladı. Sonrası yıllarda ise her nedense, hep yatırımların, hizmetlerin açıldığı, paranın geleceği günlerde oldu. Bu tesadüf mü yoksa bilinçli bir ilçenin kaderi ile oynanması mı? Bu kişiler her nedense hep basın üzerinden bunu gündeme getiriyor. Kimin elinde ne belge, bilgi varsa gidip devletin polisine, adliyesine teslim etsin. Ama basın üzerinden böyle Sarıoğlan´a ve halkına zarar vermesin. Ama ben hodri meydan dedim. Artık eskisi gibi olmayacak. Kim ne yapıyorsa bunun cezasını yasal yollardan çekecek. Yasal ne kadar hakkım varsa kullanacağım ve kullanmaktan çekinmeyeceğim.?

(Kurum Haberi)