YETİM VE ÖKSÜZLER SEVİNDİRİLDİ BAYRAMLIKLAR MELİKGAZİ´DEN

1.07.2015 14:07:56

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak toplum barışı ve birliği açısından birçok etkinlik ve hizmeti yerine getirdiklerini bu amaç ile yetimlerin bu toplumun bir parçası ve kollanması, korunması ve sahip çıkılması ge


  
Fakirin, yetimin ve bakıma muhtaç olanların yanlarında?
Sadece Ramazan Ayı´nda değil her zaman ve her yerde fakirin, yetimin ve bakıma muhtaç olanların yanlarında olduklarını hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak ?Sosyal Belediye? çalışmaları ile şehirde aç insan olmadığı, açıkta aile bulunmadığını, kış günleri kimsenin soğuktan titremediğini, geçen yıl da 275 yetimin bayramlıklarının alındığı kaydetti.
Yardımlaşma, paylaşma ve birlikteliğin?
Ramazan Ayı´nın yardımlaşma, paylaşma ve birlikteliğin sağlanması açısından bir fırsat olduğunu ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:
?Melikgazi Belediyesi olarak her zaman toplumsal dayanışma ve barışın öncülüğü yapıyoruz. Toplumun her kesimine ve her yaş grubuna hitap eden hizmetler sunuyoruz. Önceliğimiz insandır. Bu nedenle halk ve çevre sağlığına, eğitime ve konutların sağlıklı yapılanmasına önem veriyoruz. Bu toplumun bir parçası olan ve toplumsal birliğin ihtiyaç duyduğumuz yetimlerimize sahip çıkıyoruz. Bu bayram öncesi de yaşları 1-7 arası yetim ve öksüzlerin elbise, ayakkabı ve iç çamaşırı gibi baştan aşağı tüm giyimlerini biz karşılıyoruz. İncitmeden, gururlarını kırmadan ve onurlarını zedelemeden onlara sahip çıkıp, topluma kazandıracağız. Bizim bu çalışmamız bir bakıma teşvik niteliğindedir. Çünkü Kayseri hayırseverler şehridir. Bunun için gerekli çalışma başlatılmış olup bayram öncesi bayramlıkları teslim edilmektedir.?dedi.