YETİM ÇOCUKLAR YARARINA KERMES DÜZENLEDİLER

17.03.2016 09:47:51

Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Diriliş Nesli Gençlik Kulübü tarafından yetim çocuklar yararına kermes düzenlendi.

 

İlahiyat Fakültesi´nde düzenlenen kermeste Diriliş Nesli ve Gençlik Kulübü´ne mensup öğrenciler, kitap, kırtasiye malzemelerinin yanında, kendi imkânları ile hazırladıkları yiyecek ve içecek ürünlerini satışa sundu.

Kermes hakkında bilgiler veren Diriliş Nesli Gençlik Kulübü Başkanı Muhammed Enes Yücel, bu kermesten elde edilecek gelirle yılsonuna kadar 12 yetim çocuğa yardım etmeyi planladıklarını söyledi.

Yücel, ?Diriliş Nesli Gençlik Kulübü olarak yetimler yararına bir kermes düzenledik. Kermes için hazırlanan malzemeleri kulüpteki arkadaşlarımızla birlikte hazırladık. Bu kermesten elde edeceğimiz gelirlerle başta ülkemiz olmak üzere, Afganistan, Suriye ve Endonezya gibi ülkelerden üzerimize aldığımız yetim çocuklara yardımda bulunacağız. Yılsonuna kadar 12 yetime yardım yapmayı amaçlıyoruz. O yüzden yetimlere yardım etmek isteyen herkesi bize destek vermeye davet ediyoruz? dedi.