?YEREL YAZILI BASINDA İNTERNET GAZETECİLİĞİNİN İYİLEŞTİRİLMESİ PROJESİ? SONA ERDİ

30.03.2018 10:22:59

Basın İlan Kurumu ve Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN)´nın ortaklaşa yürüttüğü ?Yerel Yazılı Basında İnternet Gazeteciliğinin İyileştirilmesi Projesi? eğitimi sona erdi.

Basın İlan Kurumu ve Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN)´nın ortaklaşa yürüttüğü ?Yerel Yazılı Basında İnternet Gazeteciliğinin İyileştirilmesi Projesi? eğitimi sona erdi.

Özel bir otelde düzenlenen ?Yerel Yazılı Basında İnternet Gazeteciliğinin İyileştirilmesi Projesi? kapsamında Kayseri, Sivas ve Yozgat yayın yapan yerel basın mensuplarının 2 gün süren eğitim semineri sonunda katılımcılara sertifikaları takdim edildi. 

Gerçekleşen sertifika törenine 2 gün süren eğitimde ders veren Gazi Üniversitesi Akademisyon  Doç. Dr. Esra İlkay İlker, Basın İlan Kurumu Kayseri Şube Müdürü Mehmet Habil Tecimen, Valilik Basın Yayın Müdürü Fuat Öndin, Melikgazi Belediyesi Basın-Yayın Müdürü Faruk Yaman, davetliler ve katılımcılar katıldı.

Programın başlangıcında Basın İlan Kurumu´nun tanıtım filmi izletildi. Açılış konuşmasını yapan Basın İlan Kurumu Proje Koordinatörü Cenk Koray Doğan, ?Eğitimde katkımız olmuştur diye düşünüyorum. ORAN´a desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Eğitimi veren hocamız Doç. Dr. Esra İlkay İşler´e teşekkür ediyorum. Dijital dönüşüm günümüzde oldukça önemlidir. Yapılan araştırmalarda 19-24 yaş aralığının %99´u haberleri internet üzerinden takip ettiği ortaya çıkmıştır. Bizlerde bu dönüşüm sürecini atlatmak için bu tür eğitimlere devam edeceğiz. İstekleriniz ve önerileriniz doğrultusunda bu eğitimler sürecektir? dedi.

İlan Kurumu Kayseri Şube Müdürü Mehmet Habil Tecimen, Dijital medya konusunda ilginizi çekmeye çalıştık. Ana temaya bağlı kalarak sürdürdüğümüz bu eğitim sonrasında sizlerin öneri ve istekleri bizleri yönlendirecektir. Katkılarından dolayı hocamız Doç. Dr. Esra İlkay İşler´e ve siz değerli katılımcılara teşekkür ediyorum. Bu tarzdaki çalışmalarımız devam edecektir.? diye konuştu.

ORAN Proje Uzmanı Gonca Özkaya, ?Basın İlan Kurumu´na teşekkür ediyorum. İnternet gazeteciliği siz değerli basın mensuplarının parmakları ucundadır . Eğitimin sizler için faydalı ve başarılı geçmiş olmasını temenni ediyorum? dedi.

Konuşmaların ardından katılımcılara sertifikaları takdim edildi.  Sertifika töreni günün anısına toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.