?Yenikapı tüm Türkiye´dir?

9.08.2016 09:47:17

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 15 Temmuz ihanet çetesinde darbe girişimi sonrası meydanları boş bırakmayan Türkiye´nin, Pazar günkü Yenikapı Demokrasi ve Şehitler mitinginin birçok gerçeğin görülmesini sağladığını söyledi.


24 gündür meydanları büyük bir şevk ve heyecan ile her fikir ve parti mensubunun meydanları boş bırakmadığını hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, ?79 milyon Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın emri ile meydanlarda nöbet tutmuştur. 24. gün İstanbul merkez olmak 81 vilayette 79 milyon adeta tak vücut olarak düşmana bu topraklarda oyun oynamak isteyenlere bu millet cumhurbaşkanı, başbakanı ve muhalefet partileri ile gereken cevabı vermiştir. Siyasi parti farklılığı olsa da gerektiğinde tek yumruk olduğunu dünyaya bir kez daha ilan etmiştir. Yenikapı görüntüsü tüm Türkiye´dir. Bu görüntü herkese yeter de artar bile? dedi.
Meydanların boş bırakılmayan azim, şevk ve inanç karşısında bir kez daha düşünsünler, diyen Başkan Memduh Büyükkılıç, Yenikapı mitingi ile adeta 81 il meydanların birleştiğini ve 79 milyonun tek yürek, tek yumruk ve aynı bayrak altında toplandıklarını sözlerine ekledi.



Anahtar Kelimeler: Yenikapı Türkiye