YENİDEN ADAY!...

2.06.2017 14:21:25

Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) 16.Olağan Genel Kurul´a gidiyor. Mevcut Başkan Musa Soykarcı ve ekibi yeniden aday.

Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) 16.Olağan Genel Kurul 17 Haziran Cumartesi günü saat 18.00´de Sümer Amatör Evin´de yapılacak. Genel Kurul´un ardından Sümer Amatör Evi´nde gelen üyelere ve misafirlere iftar verilecek. Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Musa Soykarcı, Kayseri amatör camiasında şimdiye kadar verdiği büyük emekler ile tanınıyor. Önceki gün Sümer Amatör Evi´nde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bir araya gelen Soykarcı, istişare toplantısı yaptı. Yapılacak olan 16. Olağan Genel Kurul´da yeniden adaylığını açıklayan mevcut başkan Musa Soykarcı güçlü bir yönetim ile geliyor.  Yapılacak olan bu 16.Olağan Genel Kurul´a tüm üyeler davetlidir. Öte yandan tüm Amatör Spor Kulüpleri 10 Haziran 2017 Cumartesi gününe kadar delegelerini ASKF´ya bildirmesi gerekiyor.

?Soykarcı ve ekibi ile yeniden aday?

Kayseri Amatör spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Musa Soykarcı, ?Yeniden yapılacak olan 16.Olağanüstü Genel Kurul´da yeniden ekimle birlikte adayım? dedi. Gazetemize önemli açıklamalarda bulunan ASKF Başkanı Musa Soykarcı, ?17 Haziran 2017 Cumartesi günü yapacağımız 16.Olağan Genel Kurul´da yeniden adayım. Bu süre zarfından ve şimdiye kadar amatör spor için emek veren herkese teşekkür ediyorum. Ben ve ekibim bu göreve yeniden talibiz. Bize seven var sevmeyen var. Herkese saygı duyuyorum. Kayseri amatör camiası için ben ve ekibim gece gündüz demeden çalışıyoruz, emek veriyoruz? diye konuştu. (Özel Haber-Foto: Memduh BORAZAN)

 

 

 

 



Anahtar Kelimeler: YENİDEN ADAY