Yeni yıl esnafı güldürdü!

1.01.2016 10:53:52

Yeni yıl heyecanının etkisini giderek daha fazla hissettirdiği 2015´in son günlerinde göz alıcı süslemeleriyle ışıldayan Kayseri´de alışveriş de hareketlendi.

 

 

 

Yeni yıl, yeni umutlar derken birde buna yeni yıl için alışveriş çılgınlığı eklendi. Yeni yıla girdiğimiz bu günde vatandaşlar alışveriş çılgınlığına kendini kaptırdı. Alışveriş merkezleri dolup taşarken, kasaların önlerinde de uzun kuyruklar oluştu.

Kimisi evine, kimisi eşine, kimisi de sevgilisine hediyeler aldı. Tabii merkezler durumun böyle olacağını önceden tahmin ettikleri için kocaman afişler ile her yeri donatarak vatandaşları merkezlerine çekmeye çalıştı. Zaman zaman vatandaşlar arasında kasa sırası için sözlü tartışmalar yaşansa da kimse yaptığı alışverişten vazgeçmedi.

Dün yoğun bir gün geçiren çarşı-pazar esnafı durumdan gayet memnun olduklarını belirterek, ? Vatandaşlarımız yeni yıl için bol bol alışveriş yaptı. Seçimler nedeniyle piyasada yaşanan durgunluk malumunuzdu. Biz bu durumdan oldukça memnunuz. Son bir hafta içerisinde satışlarımız gayet iyi. En azından esnafın yüzü bir parça olsun güldü. Küçük-büyük demeden bütün esnaflar faydalandı. Umarız yen yılda hep böyle geçer? dedi.

Haber: Berna Utaş Utangan 



Anahtar Kelimeler: Yeni esnafı güldürdü