YENİ VALİ´DEN İLK NET MESAJ

2.06.2016 10:48:55

Son kararname ile Kayseri Valiliği´ne atanan Süleyman Kamçı, ?Güzel hizmetler için elbirliğiyle çalışacağız. Felsefemiz, çalışmak, çalışmak, daha çok çalışmak olacak? dedi.

  İçişleri Bakanlığı´nın yayımladığı son kararname ile Kayseri Valiliği görevine atanan Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Büyük Kayseri Gazetesi´ne konuştu. Vali Kamçı, görevini layıkıyla yapmak için elinden geleni yapacağını belirterek, ?Güzel hizmetler için el birliğiyle çalışacağız? dedi.

  Kayseri´nin yeni Valisi Kamçı ile telefonda konuştuk ve düşünceleri sorduk. Kayseri´yi yakından tanıdığını ifade eden Süleyman Kamçı, net mesajlar verdi: ?Öncelikle bu göreve layık olmaya çalışacağım. Kayseri, her yönüyle önemli bir şehir. Böylesine önemli bir şehirle, birlik-bütünlük içinde, el birliğiyle güzel hizmet yapmak adına mücadele edeceğiz. Felsefemiz çalışmak, çalışmak, daha çok çalışmak olacak. Bu böyle biline!?

  Kayseri´deki basın ve tüm unsurlarla güzel hizmetler adına birlikte mesai yapacağını dile getiren yeni Vali Süleyman Kamçı, ne zaman göreve başlayacağının belli olmadığını ifade etti. Vali Kamçı, ?Zaman bildirimi yapıldığında Kayseri´de olacağım? diye konuştu.

Peki, Süleyman Kamçı kimdir?

1979 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi´ni bitirdi. Çaykara ve Devrek Kaymakam Vekillikleri, Sındırgı, Aybastı ve Bahşılı Kaymakamlıkları, Bingöl Vali Yardımcılığı, Mülkiye Müfettişliği, Mülkiye Başmüfettişliği, Bingöl ve Çanakkale Valilikleri yaptı. 26 Ocak 2006 tarihinde Gaziantep Valisi oldu ve 17 Ağustos 2011 tarihinde Resmî Gazetede yayımlanan bakanlar kurulu kararıyla merkez valiliğine atandı. 15 Eylül 2014 tarih ve 6780 nolu müşterek kararname ile Malatya valiliğine atandı. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Haber: Berna Utaş 



Anahtar Kelimeler: YENİ VALİ MESAJ