Yem ve mazota çok büyük destek vereceğiz

7.01.2018 12:33:49

Başbakan Binali Yıldırım ´Şimdi 2018´de yeni bir uygulamaya geçiyoruz. Tarımda iki önemli kaleme büyük destek vereceğiz. Bunun biri mazot diğeri de yem. Yem ve mazota çok büyük destek vereceğiz.´ dedi.

AK Parti Kırşehir 6. Olağan İl Kongresi´ne katılan Başbakan Yıldırım, yaptığı konuşmada, ?Bu davaya omuz verenin yenisi eskisi yoktur. Bizde bayrak değişimi demek safları sıklaştırmak demektir. Bizim davamız makam davası değildir. Millete hizmet sevdasıdır. Bizim davamız Türkiye´nin geleceğinin davasıdır? diye konuştu.

Dağ gibi sorunları dağ gibi hizmetlere dönüştürdük? diyen Başbakan Yıldırım, şunları kaydetti:

2018´de yeni bir uygulamaya geçiyoruz. Tarımda iki önemli kaleme büyük destek vereceğiz. Biri mazot, biri yem. Tarım ve Gıda ürünleri ihracatımızı 15 yılda 4 kat artırdık. 2017 yılı içinde içeride ve dışarıda terörle mücadele noktasında önemli yol aldık. Terörü ülkenin gündeminden çıkaracağız dedik. Yurdun her karış noktasında güvenlik kuvvetlerimiz devletin varlığını hissettiriyor. Turizmde 15 Temmuz sonrasında kaybettiğimiz pazarı tekrar kazanıyoruz. Özellikle 2016 yılının Ocak ve kasım ayında bir kayıp yaşamıştık. 2017´de bu kaybı telafi ettiğimiz gibi 32 milyon turist sayısına eriştik.?