Yazarımıza Demet Akalın´dan Cevap

20.02.2016 12:28:45

Gazetemiz yazarlarından İrem Arabacıların ?Kültürsüz Müzik´ adlı köşe yazısına Demet Akalın Twitter hesabı üzerinden cevap verdi.

 

Yazarımız İrem Arabacılar´ın dün yayınlanan ?Kültürsüz Müzik´ başlıklı yazısında adı geçen ünlü sanatçı Demet Akalın, Twitter hesabından İrem Arabacılar´a mention attı.

?Kültürsüz Müzik´ yazısında Demet Akalın´ın isme geçen paragraf şu şekildeydi: ?Tüketici bir toplumuz, müziklerimiz de son dönemde böyle şekilleniyor. Bir Zeki Müren, Cem Karaca, Ahmet Kaya, Kıraç? yaptığı parçalar hala dinlenir, parçaları hala senaryolarda, dizilerde kullanılırken: Yazın enerjik, dinamik müzik yapan Demet Akalın ?Neden bir sonra ki yaz benim parçalarım dinlenmiyor?? diye düşünmüyor mu acaba??

Bu paragrafla ilgili Demet Akalın´ın yazdığı cevap ise şöyleydi: ?Bir daha adımın geçtiği yerde iyi arastırma yap madem yenisin. Her yıl yaptığım albümler bir öncekini geçer! Bu yıl da en cok satanı.?

Yazarımız İrem Arabacılar´da yazısını ve kendine özgün görüşünü savunmak için yazdiğı cevapta şu ifadelere yer verdi: ?Benim gözlemlediğim bu ve gözlemlerimi yazdım. Bundan sonra sizi daha iyi takip ederim.?

Fakat Demet Akalın bunun üzerine bir cevap daha verdi. Cevabı ise şöyleydi: ?Senin etrafındaki gözlemlerin Türkiye genelini kapsamıyor. İşte yılın en çok satanı oldu. Her sene her sene.?

Konu ile ilgili görüşlerine başvurduğumuz İrem Arabacılar, hiç kimseye hakaret etmediğini belirterek, ? Çok şaşkınım. Hiçbir yazımda hiç kimseye hakaret boyutuna ulaşabilecek sözler sarf etmedim. Okuyucularımız dikkat ederse albüm satışları ile ilgili hiçbir şey yazmamıştım. Fakat Demet Akakın albüm satışlarının çok olduğundan bahsederek bana cevap verdi. Cevabında da yumruk gibi emojiler kullandı. Demet Hanım´ın fanları da bana cevaplar yazdı. Şaşkınım? dedi.

Haber : Ayşenur Sarıkaya