YAZ OKULU COŞKULU BAŞLADI

7.08.2014 11:02:57

Düzenlenen tören ile Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yaz Okulu'nun 1438 öğrencisi ve 5 ayrı merkezde, düzenlenen tören ile başladığını söyledi.

18 ayrı branşta, 5 ayrı yerde yaz okuluna devam edecekler

         Yüzme, Halk Oyunları, Tiyatro, Basketbol, Voleybol, Futbol, Hentbol, İngilizce, Bilgisayar, Bağlama, Gitar, Değerler Eğitimi, Masa tenisi, Step, jimnastik gibi branşlarında olmak üzere toplam 18 ayrı branşta yaz okullarının başladığını ifade eden başkan Memduh Büyükkılıç, 1438 öğrencinin Melikgazi Belediyesi Hizmet Binası Merkez, Danışmentgazi, Keykubat, Yıldırım Beyazıt,  ve Esenyurt olmak üzere 5 ayrı yerde yaz okuluna devam edeceklerini kaydetti.

Bireylerin sosyal, kültürel, sportif ve eğitimsel çalışmalarına

        Yaz Okulu Açılış törenin konuşması yapan Başkan Memduh Büyükkılıç“Melikgazi Belediyesiolarakyol, kaldırım, asfalt, çöp toplama, park yapma gibi hizmetlerin yanında bu mekânlarda yaşayan bireylerin sosyal, kültürel, sportif ve eğitimsel çalışmalarına da katkı sağlıyoruz. Siz çocuklarımız bir eğitim süresinde yoruldunuz, şimdi dinlenme zamanı. Yaz tatilini hem dinlenerek, hem eğlenerek, hem de öğrenerek değerlendireceksiniz“ dedi.

Birer şapka ve tişört

        Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat ESKİCİ, Melikgazi Halk eğitim Merkezi Müdürü Niyazi Sabancı, Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Belediye Daire Müdürleri, Çocuk Meclisi Üyelerin aileleri ile Mahalle halkının katılmış olduğu Esenyurt Sosyal ve Kültür merkezindeki açılış töreninde Okçuluk, Jimnastik ve Halk oyunları ekipleri gösterilerde bulundu. Öğrenciler branş öğretmenlerin gözetiminde ilk derslerine başladılar. Yaz okuluna iştirak eden her öğrenciye birer şapka ve tişört hediye edildi.