YAZ OKULLARI BUGÜN BAŞLIYOR

4.08.2014 10:23:36

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yaz Okulu'nun 1509 öğrencisi ve 5 ayrı merkezde, 18 branşta ve 1438 öğrencisi ile 4 Ağustos 2014 günü başlayacağını söyledi.

Tüm Dersler, Halk Oyunları, Tiyatro, Basketbol, Voleybol, Futbol, Bilgisayar, Bağlama, Gitar, Değerler Eğitimi, Masa tenisi, Step, jimnastik gibi branşların da olmak üzere toplam 18 ayrı derste yaz okulların başlayacağını ifade eden başkan Memduh Büyükkılıç, 1438 öğrencinin Danışmentgazi, Keykubat, Yıldırım Beyazıt, Esenyurt ve Merkez de olmak üzere 5 ayrı yerde yaz okuluna devam edeceklerini kaydetti.

Yaz Okulları ile ilgili olarak açıklamadı bulunan Başkan Memduh Büyükkılıç “Melikgazi Belediyesi olarak yol, kaldırım, asfalt, çöp toplama, park yapma gibi hizmetlerin yanında bu mekânlarda yaşayan bireylerin sosyal, kültürel, sportif ve eğitimsel çalışmalarına da katkı sağlıyoruz. Siz çocuklarımız bir eğitim süresinde yoruldunuz. Şimdi dinlenme zamanı ancak şimdi yaz tatilinde hem dinlenecek, hem eğlenecek hem de öğrenerek değerlendireceksiniz“ dedi.

Yaz okullarının Ramazan ayı sebebi ile gecikmeli olarak başladığını hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, yaz okulu sonrası okullardaki derslere yardımcı olmak amacı ile bu sefer Ekim ve Mayıs aylarını kapsayan eğitim kurslarının açılacağını sözlerine ekledi. (Kurum Haberi)